DDR3 sistem için yükseltme önerisi

Anladım. Anakart yükseltmesi yapmak istesem Quad 8400 uyumlu hangi anakartı alabilirim en mantıklı ve fiyat performans olarak. Öneriniz nedir?

Foxconn G41MXE ve P5G41T-M olabilir. Foxconn RAM seçiyor fakat ASUS seçmiyor. RAM alacaksanız Kingston kvr1333d3n9/4g almalısınız.

Dell CN-0HN7XN HN7XN Optiplex 380 MT anakart bu siteden anakarta baktığımda 8 GB RAM desteklediği yazıyor sanırım.

Benim baktığımda yazmıyor hocam. Birisinin başında cn yazıyor ama sizin başta attığınız resimde modeli 0hn7xn yazıyordu.

Foxconn G41MXE ve P5G41T-M olabilir. Foxconn RAM seçiyor fakat ASUS seçmiyor. RAM alacaksanız Kingston kvr1333d3n9/4g almalısınız.

Benim baktığımda yazmıyor hocam. Birisinin başında cn yazıyor ama sizin başta attığınız resimde modeli 0hn7xn yazıyordu.

Haklısınız. Yanlış bakmışım. Anakart değiştirmek yerine 4 GB mi RAM taksam acaba. Anakart mı değiştirsem bilemedim.

Haklısınız. Yanlış bakmışım. Anakart değiştirmek yerine 4 GB mi RAM taksam acaba. Anakart mı değiştirsem bilemedim.

Hocam sarısitede 1000 1500 TL arası i5 4.nesil işlemcili anakartlar satıyorlar onlara ilk işlemci ekran kartı vs. geliştirmeleri yaptıktan sonra bakabilirsiniz en azından ortalama derece bir sistem olabilir.

Şu anda sarı sitede en ucuz Q8400 ile E5430 arasında 90 TL fark var. E5430, Q9400-9450 ayarında bir işlemci. Arasındaki farkın 90 lira etceğini düşünmüyorum lakin yine de tercih edilebilinir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı