DDR3 Sistem Toplama

Peki İ5 işlemcili bir sistem mi istiyorsun yoksa Xeon işlemcili bir sistem mi istiyorsun? İki sistemle de güzel işler yapılabilir çünkü.

Aynen. Bunu öğrenince yeniden düşündüm. DDR3 sistem toplamaya karar verdim. 4790K 4. nesil değil mi? Ama bu işlemcinin fiyatı benim bütçem kadar.
2. el temiz bulursan anakart+işlemci+ram şeklinde 1.500 liraya ilanlar var. Olmadı 4770 toplarsın.

Peki İ5 işlemcili bir sistem mi istiyorsun yoksa Xeon işlemcili bir sistem mi istiyorsun? İki sistemle de güzel işler yapılabilir çünkü.
Xeon işelmcilerin güç tüketimi biraz yüksek diye biliyorum. Tercihen i3, i5 olabilir.

2. 3. 4. nesil olarak ayırmaya gerek yok bence. Kaliteli anakart hangi nesilde uygun fiyatlı ise ona bakabilirsiniz.
2. ve 3. nesil için z77 z68 anakartlar ederinden fazla fiyata satılıyor. Sistemi geçici olarak mı kullanacaksınız ? Sistemi kullanmaktaki amacınız nedir ?

@Ahmet Karaca sipariş alındı hocam. Ama parçaları bulmam 10-20 dakika sürebilir. Bu arada hangi şehirde oturuyorsunuz?

Günlük kullanım ve oyun oynama amaçlı. Sistem GTX 1050 tabanlı olabilir. Alırsam uzun süre kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…