DDR3L 1.35V 1600 MHz SODIMM Bellek Takviyesi

burakalp

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar,

Bilgisayarıma ikinci RAM'i almak istiyorum. RAM.JPG
RAM2.JPG

İnternette bulduğum SODIMM'in ürün özelliklerinde 1.5V olduğu yazıyor fakat benim bilgisayarım 1.35V.
Bu durum bir sıkıntı yaratır mı?

Bulduğum ürün: Kingston 8GB 1600MHz DDR3 Notebook Sodimm Ram (KVR16S11/8) Fiyatı

Son düzenleme:
Evet öyle olduğunu biliyorum. CPUZ görüntüsü tamamen aynı olan Ali Güngör Bey videolarında 1.35 V yazdığı halde 1.5V olan ram i taktılar. Model numarasından baktığım için söylüyorum.

Ben aslında şöyle iki ürün buldum.
İlki: Kingston 8GB 1600MHz DDR3 Notebook Sodimm Ram (KVR16S11/8) Fiyatı
İkincisi: Kingston ValueRam 8GB 1600MHz DDR3 Notebook Ram Fiyatı

İlkinin modeli KVR16s11/8, (1.5V)
İkincisinin modeli ise KVR16Ls11/8. (1.35V)

Tamam diyeceksiniz ki niye soruyorsun zaten olay ortada açık diye. Bu iki ürüne girip görsellere baktığımız zaman giriş yerleri daha farklı gözüküyor biri küçük biri büyük. Bu ürün görseli acaba yanlış mı koyulmuş?

İlk verdiğim linklerin haricinde bu ürün tam olarak bana uygun olan ürün müdür?
Link: Kingston KVR16LS11/8 Notebook Ram (SODIMM)

Ürün görsellerine takılma, her DDR3 SODIMM giriş uç tasarımı aynı.

Referans alman gereken parça numarası ve o parça numaralı ürünün tanımlanmış özellikleri. Mikail F. zaten gerekli cevabı vermiş.

Özellikleri örtüşen bir ürün alman illa uyum göstermesini gerektirmiyor, bazen sorun çıkarabiliyorlar ama sen örtüşen bir ürün alarak bu riski azaltmış oluyorsun.

Çok teşekkür ediyorum, aslında aklımı karıştıran tamamen ürün görselinin farklı olmasıydı. 1600 Mhz Cl11 1.35v olanını tercih edeceğim o halde. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı