DDR3L RAM değişimi

AIDA64 Extreme programını kurar mısın? Çünkü Acer'in kendi sitesinde veya başka bir sitede bir bilgiye ulaşamadım.
Kurduktan sonra anakart-chıpset- en üstte kuzey köprüsü diye bir bölüm var, tıkladıktan sonra fotoğrafını eklediğim bölümü atarsan daha net bir şey söyleyebilirim.
1622214495146.png

AIDA64 Extreme programını kurar mısın? Çünkü Acer'in kendi sitesinde veya başka bir sitede bir bilgiye ulaşamadım.
Kurduktan sonra anakart-chıpset- en üstte kuzey köprüsü diye bir bölüm var, tıkladıktan sonra fotoğrafını eklediğim bölümü atarsan daha net bir şey söyleyebilirim.
Eki Görüntüle 1045316
Buyrunuz...
Baktıktan sonra güncel RAM'imle önerdiğiniz RAM'in beraber çalışıp çalışamayacağını da söyleyebilirseniz çok mutlu olurum.

Dosya Ekleri

• aida.PNG
    aida.PNG
    14,4 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Buyurunuz...
Baktıktan sonra güncel RAM'imle önerdiğiniz RAM'in beraber çalışıp çalışamayacağını da söyleyebilirseniz çok mutlu olurum.

Maksimum ne kadar RAM desteklediğine bakmak için sormuştum. 16 destekliyormuş.
Aynı ürün koduna(12800) sahip zaten. Samsung, 1600MHz, CL11ve 1.35v. Bu attığım RAM çalışacaktır diye düşünüyorum.
Yanıtlardan herhangi birini çözüm olarak değerlendiriyorsan işaretlemeyi unutmayın lütfen.
@phycs1x
Son olarak anakart-spd bölümünden voltaj değerini atar mısın? Emin olmakta fayda var.
1622216064460.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı