DDR4 anakart ve DDR4 16 GB RAM önerisi

Birçok konu bulabilirsiniz araştırırsanız. Kendi kuzenimin de başına geldi. Yük altına girince sistem kapanıyor. Diğer tüm parçalarda sorun yok anakart değişince düzeliyor. İsterseniz kaynak atabilirim.
Hocam birşey sorabilirmiyim size

Birçok konu bulabilirsiniz araştırırsanız. Kendi kuzenimin de başına geldi. Yük altına girince sistem kapanıyor. Diğer tüm parçalarda sorun yok anakart değişince düzeliyor. İsterseniz kaynak atabilirim.

İlk defa sizden duyuyorum hocam. Tüm testlerini yapmıştık biz aldığımızda yük altında bir problemle karşılaşmadık. Atarsanız sevinirim.

Asus prime b450 m-k || ile r5 5600x uyumu iyi midir @Bold Pilot

2. El toplu satılan seçeneklere bakon daha ucuza gelir. Bu bahsettiğiniz parçaları kesinlikle sıfır almayın.

İlk defa sizden duyuyorum hocam. Tüm testlerini yapmıştık biz aldığımızda yük altında bir problemle karşılaşmadık. Atarsanız sevinirim.

Bunlar da Reddit'teki konular:

Bunlarda Reddit'teki konular:

Teşekkürler inceleyeceğim.

@Bold Pilot öncelikle bilgilendirmeniz için teşekkürler. Ben 2 yıldır hiçbir sorun yaşamadığımız ve daha önce karşıma hiç böyle bir konu çıkmadığı için buna güvenerek önermiştim ama sanırım sorun yaşayanlarda olmuş. Eğer arkadaş overclock yapmayacaksa R5 5600+Gigabyte A520M öneriyorum. Bu ikisini de kullandım ve yine kronik problem görmedim. ( kendimden şüphe etmeye başladım :D)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı