oky808mafia
Hectopat
Daha fazla
RAM'in olması gerekenden daha düşük bir frekansta çalışıyor. 3200MHz olması gerekirken 2667MHz'de çalışıyor.
CL değeri olarak da gayet güzel. Bunu almanı tavsiye ederim.
Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Siyah DDR4 3200MHz CL16 Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Siyah DDR4 3200MHz CL16 Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İşlemci desteklemiyor 3200 MHz. Bu yüzden çalışabileceği hıza düşürüyor otomatik.
Haklısın. Biz koyduk demek için.Çok saçma değil mi madem desteklemiyor neden 3200MHz koymuşlar acaba.
Dostum desteklemediğini nereden anladın?Yardımcı olabilir misin? 3200 e çıkarabilmem mümkün mü?CL değeri olarak da gayet güzel. Bunu almanı tavsiye ederim.
Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Siyah DDR4 3200MHz CL16 Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Siyah DDR4 3200MHz CL16 Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
İşlemci desteklemiyor 3200 MHz. Bu yüzden çalışabileceği hıza düşürüyor otomatik.
Dostum desteklemediğini nereden anladın?Yardımcı olabilir misin? 3200 e çıkarabilmem mümkü
ayrıca msi afterburner ile işlemcimi 3200 yapsam bir zararı olur mu
Dostum desteklemediğini nereden anladın? Yardımcı olabilir misin? 3200'e çıkarabilmem mümkün mü?
Baktım şimdi işlemci maksimum 4,50ghz destekliyor.İşlemcimi oc edebilir miyim zarar olur mu ? Nasıl yapılır ? OC yapmamı önerir misin?Tarayıcına, i7 9750H yaz ve ilk çıkan Intel'in sitesine gir. Sayfayı aşağıya indirince Max frekans ve maksimum desteklediği RAM kapasitesi yaziyor.
Belli başlı RAM OCları var fakat tavsiye edilmiyor. Ufak bir hatalı voltaj RAM'i çöp eder.
3200 MHz alırsan otomatik olarak işlemci ile senkronize olur RAM'ler ve hızı 2666 MHz'e ayarlar. Bu durum sorun teşkil etmez.
Çünkü ramlerim normalde 3200Mhz destekliyorBaktım şimdi işlemci maksimum 4,50ghz destekliyor.İşlemcimi oc edebilir miyim zarar olur mu ? Nasıl yapılır ? OC yapmamı önerir misin?
Baktım şimdi işlemci maksimum 4, 50GHz destekliyor. İşlemcimi OC edebilir miyim zarar olur mu? Nasıl yapılır? OC yapmamı önerir misin?
Çünkü RAM'lerim normalde 3200MHz destekliyor.
Ondan değil arkadaş bundan bahsediyor.
Ondan değil arkadaş bundan bahsediyor.
Dostum ben de diyorum ki işlemcimi overclock etsem ramler ile sabitlenir.İşlemcimi overclock etmem ne kadar mantıklı pcye zarar verir mi veya önerir misiniz?Ondan değil arkadaş bundan bahsediyor.
RAM'ın 3200 olsa bile işlemcin en yüksek hangi frekansı desteklerse o frekansta çalışır örneğin RAM'in 3200 MHz ama işlemcin 2600 MHz desteklerse 2600'de çalışır