DDR4 Oyun Bilgisayarı Toplama

bulamadığım için bunu attım :D
:) Şuan İ3 4130 kullanıcısıyım, i3 6100'dan pek farkı yok. GTX 750 ile BF 4 'de takılma olmadan sıkıntı yaşamadan oynayabiliyorum. Fakat GTA 5 'de ufak ufak takılmalar oluyor. İşlemci kullanımı zaten en az %80'lerde GTA 5'de. Biliyoruzki GTA 5 çok işlemci harcayan bi oyun. Arkadaşımız sıfırdan sistem topluyor bütçeside iyi sanırım. Alacağı sistem GTA 5'de takılma sorunları yaratsın istemez herhalde. Ben bu yüzden İ5 diyorum.

:) Şuan İ3 4130 kullanıcısıyım, i3 6100'dan pek farkı yok. GTX 750 ile BF 4 'de takılma olmadan sıkıntı yaşamadan oynayabiliyorum. Fakat GTA 5 'de ufak ufak takılmalar oluyor. İşlemci kullanımı zaten en az %80'lerde GTA 5'de. Biliyoruzki GTA 5 çok işlemci harcayan bi oyun. Arkadaşımız sıfırdan sistem topluyor bütçeside iyi sanırım. Alacağı sistem GTA 5'de takılma sorunları yaratsın istemez herhalde. Ben bu yüzden İ5 diyorum.
Ben de ikna oldum :ROFL:

@FurkanTechno teşekkürler doğru diyosun. GTA 5 oynamayı düşünüyorum ve 2 çekirdek yetersiz. GTA 5 en az 4cpu istiyor. ve 2500 tl ye pc toplayıp gta 5 oynayamayacaksam para çöp olur. O yüzden i5 düşüneceğim
Bütçeyi biraz daha arttırıp bu sistemi tercih edebilirsiniz.
Adsız.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı