DDR4 RAM Almak Mantıklı Mı?

O kadar parası varsa alsın öyle düşünürsek o zaman ddr3 almamız gerekir ve alanlara da boşuna aldınız demek istiyorsunuz.
Bir manada , GTX 900 serisi çıkınca GTX 700 serisine olandan farklı birşey demiyorum.

Ama tabi bunu fiyata bakarak düşünüyorum, F/P sisteminde DDR4 almak mantıksız olur, Arkadaşın yaptığı sistem 8 milyar.
DDR4 ve X99 seti herşeyle beraber (ekran kartı hariç) 5 milyar tutuyor, 3 milyar ekran kartına kalıyor ki fazlasıyla yeter, Gerekirse 4 yol gtx 970 sli si bile yapabilir arkadaş. 8 milyarlık sisteme yüksek fiyatlı x79 almak mantıksız olur
x99 işlemciler daha fazla düşüceğini sanmıyorum , 1 milyarlık x99 işlemci 3 milyarlık x79 işlemciden iyi performans veriyor

Bir manada , GTX 900 serisi çıkınca GTX 700 serisine olandan farklı birşey demiyorum.

Ama tabi bunu fiyata bakarak düşünüyorum, F/P sisteminde DDR4 almak mantıksız olur, Arkadaşın yaptığı sistem 8 milyar.
x99 işlemciler daha fazla düşüceğini sanmıyorum , 1 milyarlık x99 işlemci 3 milyarlık x79 işlemciden iyi performans veriyor
Fazla düşmese de zamanla fiyatları düşecektir. Evet dediğiniz gibi öyle bir sistemde rame 600-700 tl vermek saçma olur.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı