COUGAR CGR-VX-750 VTE X2 750W 80+Bronze Güç Kaynağı × 1
FreeDos (İşletim Sistemi Yok)
Diğer konudan beni bilen bilir bahtsiz bir insanım yardimlariniz icin çok teşekkur ederim pazartesi arayıp değişim yapmak istediğimi belirticem olursa olur olmasa da buldugumuz la yetinecez canımız sağ olsun neyse bu başka bir konu sizce bu sistemi 2 yıl sonra DDR5 anakart ve RAM'e mi guncelleyim yoksa DDR6 bellekleri mi bekleyeyim öneriniz nedir?
AM4 soketlerine artık güncelleme gelmeyecek diye biliyorum anakartlara da gelmez büyük ihtimal yanlış mı biliyorum bir de 2026 2027 gibi çıkış yapar Technopat sitesinde öyle yazıyordu en azindan.
AM4 soketlerine artık güncelleme gelmeyecek diye biliyorum anakartlara da gelmez büyük ihtimal yanlış mı biliyorum bir de 2026 2027 gibi çıkış yapar Technopat sitesinde öyle yazıyordu en azindan.
Para yok hocam benimkinin gelişmiş versiyonu daha ucuza çıkmıştı para da max 36k yani gidip anakarti rami değiştiremem baya pahalı olur sitede ayni sistemin gelişmiş hali ayni paraya satıldı onun da 1 gunde kasa stoğu bitti şaka gibi vallq ne yapcam bilmiyom arayıp da ne dicem onu da bilmiyorum çok saçma bi durum