Sistemin detaylarını bilmiyorum ama iyiyse fiyatına göre yapılabilir mantıklı.Aldım reis sıkıntı yok ama ayni sistemin DDR5 ve Ryzen 7600X hali gelmiş siteye arayıp değişim yapmazlarsa bu sistemi kullanacağım zaten
Sistemin detaylarını bilmiyorum ama iyiyse fiyatına göre yapılabilir mantıklı.Aldım reis sıkıntı yok ama ayni sistemin DDR5 ve Ryzen 7600X hali gelmiş siteye arayıp değişim yapmazlarsa bu sistemi kullanacağım zaten
Piyasada hala sıfır AM4 sistem toplanabildiğine göre bitmedi ömrü falan.
Çünkü DDR5 yeni bir teknoloji ve DDR3 halen çok iyi. DDR4'ün en az 2 senesi var bu şekilde satış yapacağı.Evet 4070 Ti sistemi toplayıp DDR4 anakart takan kanallar daha görüyorum ilginç.
Sistemin detaylarını bilmiyorum ama iyiyse fiyatına göre yapılabilir mantıklı.
Aynen öyle hocam. Ben 5 yıldır RX570'li sistem kullanıyorum halen taş gibi. Yani merak etmeyin o sistem 6-7 sene tüm oyunları rahatça açar.Aynn öyle zaten 5 sene sonra belki sistemi değiştirir o zamana da DDR6 çıkarsa inşallah öyle bir sistem toplarım dediğim gibi büyük ihtimal değişim yapmayacaklar bunu kullanacağım bu da beni götürür zaten.
AM4 platformuna takacağın işlemciler bellidir. Bu platform çok eski değil ve ömrünü doldurması uzun sürecektir.
Aynen öyle hocam. Ben 5 yıldır RX570'li sistem kullanıyorum halen taş gibi. Yani merak etmeyin o sistem 6-7 sene tüm oyunları rahatça açar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.