DDR4 RAM Önerisi

Veslys

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Geliştirici
Herkese merhaba. Arkadaşlarımla Pubg mobile oynuyoruz ve OBS ile kayıt alıyorum. Ancak kasmalarım çok arttı ve oyun performansım aşırı düştü. Ben de ekstra bir RAM alarak bu sorunumu çözmek istiyorum. Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar. Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim. Hoşçakalın.

Eki Görüntüle 881166Eki Görüntüle 881165

Dosya Ekleri

• 2.jpg
    2.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 36
  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 28
  • DxDiag.txt
    111,6 KB · Görüntüleme: 94
Herkese merhaba. Arkadaşlarımla PUBG Mobile oynuyoruz ve OBS ile kayıt alıyorum. Ancak kasmalarım çok arttı ve oyun performansım aşırı düştü. Ben de ekstra bir RAM alarak bu sorunumu çözmek istiyorum. Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar. Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim. Hoşça kalın.

Laptopun marka modeli nedir mevcut RAM ne kadar?

Sisteminiz nedir? Alacaksanız aynı RAM'den almanızı öneririm. (Görseller açılmıyor.)
Görselleri tekrar yükledim.
Laptopun marka modeli nedir mevcut RAM ne kadar?
RAM Eklemek FPS artışı sağlamaz ama sistem performansını arttırır arkada daha fazla işlem yapabilirsiniz. Fotoğraflar açılmıyor CPU-Z'ye girip SPD ve memory kısmının fotoğrafını atabilir misiniz ?

Herkese merhaba. Arkadaşlarımla Pubg mobile oynuyoruz ve OBS ile kayıt alıyorum. Ancak kasmalarım çok arttı ve oyun performansım aşırı düştü. Ben de ekstra bir RAM alarak bu sorunumu çözmek istiyorum. Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar. Cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim. Hoşçakalın.

Bundan alabilirsin uyumlu olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı