DDR4 sistem RAM yükseltme

Merhaba. Bilgisayarımda 4x2 8GB RAM bulunmakta. Yükseltmek istiyorum. Hem uyumluluk hakkında (ekleyeceğim RAM'in bilgisayarımda olan RAM'ler ile uyumluluğu) hem de bir adet 4 GB kit ekleyip 12 GB kullanma şansımın olup olmadığını öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.

asdadadadsadasd.PNG
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem bileşenlerini bilmiyorsanız, soruların cevaplarını öğrenmenizin en basit yolu kasayı açıp anakart üzerinde boş slot var mı kontrol etmektir. Daha sonra aynı marka ve model bir RAM alabilirsiniz.

Sistem bileşenlerini bilmiyorsanız, soruların cevaplarını öğrenmenizin en basit yolu kasayı açıp anakart üzerinde boş slot var mı kontrol etmektir. Daha sonra aynı marka ve model bir RAM alabilirsiniz.

4 Ram slotu olduğunu biliyorum fakat uyumluluk için tam olarak neye dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. Örneğin sadece MHz uyumlu olsa yeterli midir, yoksa seri numarasına da bakmam gerekir mi tarzında.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı