Arkadaşlar selam öncelikle, bende Hi-Level 8 GB DDR4 2400 MHz (CL'sini tam bilmiyorum ama internetten araştırdığım kadarıyla 16) RAM var ve ben bunu O.C ile 3200 MHz kullanıyorum.
Bu RAM'in yanına G.Skill 8 GB Ripjaws V DDR4 3200MHz CL16 1.35v tek modül RAM alırsam birlikte uyumlu bir şekilde sorunsuz çalışabilirler mi? Merak ediyorum.
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar selam öncelikle, bende Hi-Level 8 GB DDR4 2400 MHz (CL'sini tam bilmiyorum ama internetten araştırdığım kadarıyla 16) RAM var ve ben bunu O.C ile 3200 MHz kullanıyorum.
Bu RAM'in yanına G.Skill 8 GB Ripjaws V DDR4 3200MHz CL16 1.35v tek modül RAM alırsam birlikte uyumlu bir şekilde sorunsuz çalışabilirler mi? Merak ediyorum.
Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Hocam frekansı düşürür isem G.Skill RAM'i de 2400MHz de kullanmak durumunda kalmaz mıyım çünkü 2400MHz ve 3200MHz arasında ciddi performans farkı görmüştüm teşekkür ederim yanıtınız için.
CL22 olduğunu düşünmüyorum fakat tam anlamıyla da bir şey söyleyemem.
Yakın zamanda işlemcimi de değiştirmeyi düşündüğüm için kite bütçe ayırabilir miyim bilmiyorum fakat eğer öyle bir imkanım olursa değerlendiririm teşekkürler yanıtınız için.
Anladım hocam bu overclock konusunda pek bilgili olduğum söylenemez tek yaptığım BIOS'tan değer arttırmaktı az önce attığım SS'lerde de çok bir şey anlamasam da sanırsam OC yaptığım da söylenemez. Ancak Görev Yöneticisi'nden baktığımda 3200 MHz gösteriyor bunun sebebi nedir?