DDR4 Z690 anakart önerisi

Awaken01

Decapat
Daha fazla  
Bütçe olarak uygun ve performans bakımından en iyisini istiyorum.
7K civarı verebilirim.
Yeni sistem sıfırdan dizeceğim, DDR4 mantıklı geliyor bana ama öneriye açığım.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Örnek veriyorum alacağınız RAM 6000 Mhz ise 6400 veya 7000 Mhz bir anakart öneriyorum.
Bende Asus prime Z690-P anakart var. 4x32 ram 6000 Mhz olmuyor. 4800 Mhz de kalıyor. 2 adet ram takınca ise 6200 en son oluyor. Sorun nerede bilmiyorum ama 3 veya 4 ram takınca böyle. Bu sebeple anakart Mhz değeri yüksek olsun.

Direkt monitör dahil tüm bütçeni söyle yardımcı olalım.
Anakart
İşlemci
Ekran kartı
Ram
SSD
Kasa
Power
Monitör
Klavye ve mouse
Toplam 50-60k arası bütçem var.
Tüm parçaların güzel ve en uygunu olsa çok güzel olur.

Örnek veriyorum alacağınız RAM 6000 Mhz ise 6400 veya 7000 Mhz bir anakart öneriyorum.
Bende Asus prime Z690-P anakart var. 4x32 ram 6000 Mhz olmuyor. 4800 Mhz de kalıyor. 2 adet ram takınca ise 6200 en son oluyor. Sorun nerede bilmiyorum ama 3 veya 4 ram takınca böyle. Bu sebeple anakart Mhz değeri yüksek olsun.
Anladım teşekkürler.

Anakart
İşlemci
Ekran kartı
Ram
SSD
Kasa
Power
Monitör
Klavye ve mouse
Toplam 50-60k arası bütçem var.
Tüm parçaların güzel ve en uygunu olsa çok güzel olur.

Anladım teşekkürler.

Toplam 61k ediyor soğutucuyu da unutmadım. İleride bir adet daha 16gb 6000mhz cl40 ram eklersen iyi olur. Bu fiyata çok iyi sistem bu arada.

Hocam çok teşekkürler lakin ben Intel ve Nvidia ilerlemek istiyorum, ekran kartı 3070 düşünüyorum, anakart z690 düşünüyorum, ram de 4x8 düşünüyorum SSD da Samsung Evo düşünüyorum, monitör güzele benziyor kasa, işlemci ve soğutma konusunda kararsızım ve ddr 4 mü ddr5 mi olsun ona da karar veremedim tam olarak

Hocam çok teşekkürler lakin ben Intel ve Nvidia ilerlemek istiyorum, ekran kartı 3070 düşünüyorum, anakart z690 düşünüyorum, ram de 4x8 düşünüyorum SSD da Samsung Evo düşünüyorum, monitör güzele benziyor kasa, işlemci ve soğutma konusunda kararsızım ve ddr 4 mü ddr5 mi olsun ona da karar veremedim tam olarak
Attığım kart nvidia zaten. Ayrıca attığım sistemden daha iyisi toplanamaz. O kadar bütçen var 3070 mi düşünüyorsun?

Attığım kart nvidia zaten. Ayrıca attığım sistemden daha iyisi toplanamaz. O kadar bütçen var 3070 mi düşünüyorsun?
Biliyorum işlemci için ikisini beraber söyledim, evet çünkü benim daha klavye mouse kulaklık ekstra olarak ram fazlalığı SSD 2 TB Samsung Evo vb bir sürü şey fiyatta oynamaya sebep oluyor, o yüzden 4080 alırsam onları alamam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı