DDR5 4060 vs DDR4 4060 Ti

• Konuyu başlatan Ahmt1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 330
bu fiyat aralığını 4070 bulmak biraz zahmetli, nvidia takıntınız yoksa arkadaşın dediği gibi amd ekran kartı bakılması daha iyi olacaktır bence, tabii 4060'lı sistemi uygun fiyata bulduysanız kaçırmayın. Sistemin linkini paylaşabilir misiniz?
Normalde 4060 olanı vatandan bulmuştum 7500F halini ama 32 bin olmuş o o yüzden bunu buldum.
Hocam B580 ve 7500F düşünür müsünüz? B580, 4060'dan daha güçlü ve 4 GB daha VRAM'a sahip bir ekran kartı. Bu da oyunlarda 4060'a göre daha iyi performans almanızı sağlar.
Yani hocam ben daha AMD ekran kartlarına yeni yeni alışmaya başladım 7000 serisi altı hep sorunluydu Intel de aynı şekilde arc serisi de driver sorunluydu pek Intel istemiyorum.
4060 Ti zaten başlı başına gereksiz kart. Sana önerim 7700XT + DDR 5 sistem alman.
Bütçemi 35 bine zorlarsam 7700 XT alacağım büyük ihtimalle.

Normalde 4060 olanı vatandan bulmuştum 7500F halini ama 32 bin olmuş o o yüzden bunu buldum.

Yani hocam ben daha AMD ekran kartlarına yeni yeni alışmaya başladım 7000 serisi altı hep sorunluydu Intel de aynı şekilde arc serisi de driver sorunluydu pek Intel istemiyorum.

Bütçemi 35 bine zorlarsam 7700 XT alacağım büyük ihtimalle.
Tükenmiş olmasa işlemci yükseltmesi yaparak(yapmasan da beraber çalışırlar ama önerim yükseltmen) şu sistemi önerecektim size
Ben acele etmeyip indirim kovalamaya bakın derim. Belki daha iyi fiyatlara daha iyi sistemler bulabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı