4060 DDR5 mi 4060 Ti DDR4 mü?

Bütçe
27000
Umarım bütçeniz buna yeter. RAM'leri 140 TL farkla Kingston yapıp rahatlıkla alabilirsiniz.
Çok iyi sistem teşekkürler şöyle bir düşüncemde var yılbaşı sonrası eğer sistemler çok artmayacak gibi duruyorsa 35-38k bütçede çıkartabilirim..

Çok iyi sistem teşekkürler şöyle bir düşüncemde var yılbaşı sonrası eğer sistemler çok artmayacak gibi duruyorsa 35-38k bütçede çıkartabilirim..
Eğer bütçeniz yetiyorsa alın zaten yılbaşından sonra o bütçeler 7700XT civarı kartlar için normalleşir diye düşünüyorum.

Şimdi o bütçeye çıkacaksan 7800 XT li sistemlere bakılır 27 ile 38k arasında zam da düşünsek ciddi fark var. B580 bile 12 gb vram ile çıkıyor artık ddr4 8 gb 4060 Ti gibi sisteme yatırım yapmamalı. Bütçe çıkarsa AM5 7700 XT sistemlere bakmalı

Şimdi o bütçeye çıkacaksan 7800 XT li sistemlere bakılır 27 ile 38k arasında zam da düşünsek ciddi fark var. B580 bile 12 gb vram ile çıkıyor artık ddr4 8 gb 4060 Ti gibi sisteme yatırım yapmamalı. Bütçe çıkarsa AM5 7700 XT sistemlere bakmalı
Hocam şimdi çıkabilsem 7800XT sistemlerde hoşmuş baktım ancak sanırım @LorrieNN'in dediğini alacak gibi duruyorum şu anda @Promethea ikinize de teşekkürler dostlar

1734277285088.png

Sonuç. İptal edildi yazma sebebi için yarın arayacağım.

İptal mi edildi? Stoklar da bitmemiş neden iptal ettiler acaba.

Evet iptal edildi yazıyor, bankayı aradım ödeme gerçekleşmiş dediler. Gaming.gen.tr ise notu aldım yarın tekrar arayın ancak problem yok dedi. Hangi kargo firması ile çalışıyorlar bu arada bilgin var mı?

Bilmiyorum hocam ya. Aylar önce mouse almıştım ama unuttum hangi kargoyla geldiğini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı