DDR5 Bellekler Hazır, Doğrulama Aşamasından Geçiyor

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
DDR5 Bellek

Son tüketicinin erişebileceği DDR5 bellekler 2021 yılının sonlarına doğru piyasaya çıkmaya başlıyor. Team Group’un ardından farklı üreticilerin de yeni standart için adımlar atması bekleniyor. DDR5 standardına sahip olan belleklerin kurumsal alanlarda kullanılmaya başlayacağını öğrenmiştik. Görünüşe bakılırsa son tüketiciye ulaşacak olan DDR5 RAM’ler beklediğimizden daha kısa sürede piyasadaki yerini alacak. Bellek üreticilerinden Team Group, tüm geliştirmeleri […]

Devamı: DDR5 Bellekler Hazır, Doğrulama Aşamasından Geçiyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Soğutmalı modelleri aynı fiyattan bekliyoruz.
Daha uygun fiyatlı da Türkiye'de satılsa bonusu olur.

Ama öncelikle DDR5 uyumlu işlemci ve anakartların çıkması gerekecek.
Ekran kartlarında da GDDR7 ve GDDR7X uygun fiyatlı olarak en kısa sürede görmek istiyoruz.
Tek slotta 200 TL'ye CL10 soğurmalı ve ışıklı bir an önce 50 GB veya üstü RAM görmek istiyorum.

Ama öncelikle DDR5 uyumlu işlemci ve anakartların çıkması gerekecek.
Ekran kartlarında da GDDR7 ve GDDR7X uygun fiyatlı olarak en kısa sürede görmek istiyoruz.
Tek slotta 200 TL'ye CL10 soğurmalı ve ışıklı bir an önce 50 GB veya üstü RAM görmek istiyorum.

Az yavaş da :) Senin 200 TL'ye onu görmen için ekonomi ve vergi arkadaşının bir müsaade etmesi gerekiyor.Çok zaman geçmesi lazım sanki 50GB'yi bugünkü 8GB gibi kullanmak için hem 50 değil 64 olur. 1024,2048,4096,8192... hep böyle gidiyor zaten.

DDR3L kullanan ben:

I am joke to you?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı