DDR5 belleklerin CL değeri düşükse performans olarak daha iyi midir?

Test var mı arkadaşlar atabileceğiniz geçerli diyorsunuz test etmiş gibi.
Kardeşim, CL ve MHz mantığı aynı zaten bütün DDR nesillerinde. Neyin kanıtını istiyorsun? CL'nin ne olduğunu bilen birisi zaten böyle garip bir soru sormaz. Verdiğimiz cevap seni tatmin etmiyorsa usülünce detay sorabilirsin ama ukalalığa yer yok.
 
Ukalalık yapan sensin ben değil test yok bir şey yok bol keseden atıyorsunuz hemen. Belki DDR5 ile bu değişmiştir hiç aklınıza gelmiyor bu ihtimal.
 
Ukalalık yapan sensin ben değil test yok bir şey yok bol keseden atıyorsunuz hemen. Belki DDR5 ile bu değişmiştir hiç aklınıza gelmiyor bu ihtimal.
nesi değişecek birader adamlar sana sorduğun sorunun cevabı evet veya hayır olmasından dolayı evet demişler sen arkadaşında dediği gibi "ukalalık" edip adamları aşağılar biçimde cevap vermişsin uzatmanın manası yok. CL ne olduğunu öğrenip konu açarsan daha tatmin edici cevaplar alırsın
 
Ukalalık yapan sensin ben değil test yok bir şey yok bol keseden atıyorsunuz hemen.
Sorduğun soruya "evet" veya "hayır" demek, bol keseden sallamak anlamına mı geliyor? Ayrıca ukalanın ne demek olduğunu öğren önce.
Belki DDR5 ile bu değişmiştir hiç aklınıza gelmiyor bu ihtimal?
CL'nin ne olduğunu bilen birisi, böyle saçma bir şeyi düşünmez. Bilmediğin için sana böyle şeyler anormal geliyor olabilir, yapacak bir şey yok.

Diğer bir konu ise bilmediğin bir konu hakkında nasıl olur da bol keseden atıp atmadığımızı bilebiliyorsun?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı