DDR5 Hazır Sistem Önerisi

yucelarslan

Decapat
Daha fazla  
Selam,

Sizce bu sistem nasıldır? Bu sisteme bir de sıvı soğutma eklendiğinde 30K civarında yapıyor. Ekran kartı 128bit o konuda tavsiyeniz nedir?
Aynı parçaları sıfırdan toplamaya kalktığımda 32-33K civarında fiyat çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,

Sizce bu sistem nasıldır? Bu sisteme bir de sıvı soğutma eklendiğinde 30K civarında yapıyor. Ekran kartı 128bit o konuda tavsiyeniz nedir?

Bu bütçede 4070 var.

Ay pardon hocam ben özelleştirme kısmından 4070 yapacaksınız sandım onu yapınca 33l oluyor o yüzden bunu attım özür dilerim.

Selam,

Bütçen max ne kadar olur?

Bu bütçede 4070 var.

Ay pardon hocam ben özelleştirme kısmından 4070 yapacaksınız sandım onu yapınca 33l oluyor o yüzden bunu attım özür dilerim.
Sıkıntı yok hocam. 4070'te olabilir tabii. Özelleştirmeden SSD ve anakartı özelleştirince daha canavar bi sistem oluyormuş.

Bütçen max ne kadar olur?
Hocam 30-32K civarında tutmaya çalışıyorum. 35K beni zorlar.

Ram kısmını benim dediğim şekilde değiştirip alabilirsin.

Biraz pahalı ama alınabilir.
Güzelmiş ama evet pahalı kaçıyor bana. Ekran kartı özelleştirmesine Nvidia'da koyulsa iyi olurmuş.

Ben sadece oyun oynayacaksa arkadaş boşuna 4070'e para vermesin derim arada ciddi performans farkı var. RT performansı geride olsada FSR 3 gelecek yakında aradaki RT performansı da yüksek oranda azalacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı