DDR5 için işlemci, anakart, RAM yükseltmesi

yunter16

Kilopat
Daha fazla  
Sistemimin özelliklerini paylaşıyorum. Bazı oyunlarda darboğaz yiyorum ve işlemcimi yükseltmek istiyorum. Hazır yükseltme yaparken DDR5'e geçmeliyim diye düşündüm. DDR5 anakart, işlemci ve RAM tavsiyelerinizi bekliyorum. Hepsi için bütçem aşağı yukarı 16 - 17 bin.

Dosya Ekleri

• IMG_8252.jpeg
    IMG_8252.jpeg
    74,9 KB · Görüntüleme: 69
B650-B750 çok fark etmeyecektir. Bir BIOS güncellemesi ile B650 de gelecek nesillere destekleyecek nasıl olsa.

Konu destek meselesi değil. B650 ile X670 çipsetler çok fazla sorun yaşatıyorlar. Bu forumda da Reddit'te de dolu. Şahsen bende B650 kullanıyorum ve bezdim.

Konu destek meselesi değil. B650 ile X670 çipsetler çok fazla sorun yaşatıyorlar. Bu forumda da Reddit'te de dolu. Şahsen bende B650 kullanıyorum ve bezdim.
B650M DS3H kullanıyorum. Bir kez bile sorun yaşamadım. Yaşayanlar vardır doğrudur.
Ki ben manuel RAM OC yaptığım halde yaşamadım sorun.

Sistemimin özelliklerini paylaşıyorum. Bazı oyunlarda darboğaz yiyorum ve işlemcimi yükseltmek istiyorum. Hazır yükseltme yaparken DDR5'e geçmeliyim diye düşündüm. DDR5 anakart, işlemci ve RAM tavsiyelerinizi bekliyorum. Hepsi için bütçem aşağı yukarı 16 - 17 bin.

ASUS TUF GAMING B550-PLUS AMD B550 Soket AM4 Ryzen DDR4 4600MHz (OC) M.2 Alakart amd işlemcilerde duz alakart almayın soğutma blokları olsun ısıyı alakart üzerine yayarlar fps olarak etiler özelikle yaz aylarında​

Technopat Haberler

Geri
Yukarı