DDR5 Ryzen 5 7500F RTX 4060 8 GB sistem alınır mı?

Enesss18

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba bu sistemi almayı düşünüyorum sizce eksiği var mıdır? Ekran kartını 1-1, 5 sene kadar kullanıp bir arkadaşıma satacağım, sonrasında yükselteceğim, kasayı da 650-700W olarak değiştirmeyi düşünüyorum. Bir eksiği var mıdır ya da ileride yükseltme yapmak istersem önümde engel bir parça var mı bu sistemde?

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2024-08-01_225324_www.incehesap.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2024-08-01_225324_www.incehesap.com.png
    260,9 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bu sistemi almayı düşünüyorum sizce eksiği var mıdır? Ekran kartını 1-1, 5 sene kadar kullanıp bir arkadaşıma satacağım, sonrasında yükselteceğim, kasayı da 650-700W olarak değiştirmeyi düşünüyorum. Bir eksiği var mıdır ya da ileride yükseltme yapmak istersem önümde engel bir parça var mı bu sistemde?

Bütçe en fazla ne kadar olur?

PSU güçlü yaparsan ve 2K monitör alırsan ileride 4080 bile takabilirsin bu işlemciye. Ama SSD ve RAM takviyesi mutlaka yap derim. Onun dışında alınır.

Bütçe en fazla ne kadar olur?
En yüksek bütçem buydu yani 28.000 en aklıma yatan da bu sistem başka öneriniz var mı acaba ?

PSU güçlü yaparsan ve 2K monitör alırsan ileride 4080 bile takabilirsin bu işlemciye. Ama SSD ve RAM takviyesi mutlaka yap derim. Onun dışında alınır.
İlerleyen zamanlarda 2x16 32GB ram ve 1 TB SSD alarak yükseltmeyi düşünüyorum.

Nebula 5A - Game Garaj

Bu sistemde mantıklı. 4060 Ti var.

Arkadaş ileride upgrade düşünüyor hocam anakart, işlemci, PSU, ekran kartı tamamen değiştirmesi gerekir bu sistemde DDR5'li bir upgrade istiyorsa. Upgrade için kendi attığı daha mantıklı. O işlemci upgraden edilecekse alınmaz çünkü maksimum desteği takılı zaten.

Arkadaş ileride upgrade düşünüyor hocam anakart, işlemci, PSU, ekran kartı tamamen değiştirmesi gerekir bu sistemde DDR5'li bir upgrade istiyorsa. Upgrade için kendi attığı daha mantıklı. O işlemci upgraden edilecekse alınmaz çünkü maksimum desteği takılı zaten.

Doğru hocam upgrade istiyorsa bu sistem sıkıntı olur. Ben konuyu tam okumadan atmışım kusura bakmayınız.

İşlemciyi 14400F ya da 13400F yapıp alabilirsin 19499 TL'ye 12400F asus RTX 4060 16 RAM 1 TB SSD 120 mm sıvı soğutma ve MSI kasa PSU var.
1722544998863.png

şu şekilde özelleştirip aşadanda rami 32ye çekersen bana göre daha makul olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı