Şu an bilgisayarımın parçalarını degistireceğim yalniz DDR5 sistem uygun degistirirsem bunu her şey değişmek zorunda kalacak. Sizce şu an yeni sistemlerin ve çıkan sistemlerin hepsi DDR4 iken DDR5 ne zaman şart olur?
Değil. Kimse ihtiyaci olmayan bir sey icin sistem yukseltmeye mecbur degil. Her şey ihtiyacına bağlı. 10 sene sonra 5600 / 4060 ikilisiyle GTA 5 oynayamayacak mı sanıyorsun?
Anlamamakta ısrar ediyor bazı insanlar. Ben hala DDR3 sistem kullanabiliyorum, yükseltmeye mecbur da değilim çünkü istediğim işi görüyor. Sağolsun @Chezzaritz beğenmeme atmış ve karşı argüman da sunmamış, çünkü sunamaz.
Yeni çıkan oyunlar sıkıntılı çıkıyor genelde, çoğu insan eski oyunları oynuyor ve şu an bile 7-8 senelik kartlar iş görüyor. İleride upscaling teknolojileri daha da gelişince emin ol DDR4 sistemler de güncel oyunları oynatacak.
Hocam GTA 5 bir klasiktir ve orta düzey sistem gerektiren bir oyundur. Bu oyun önümüzdeki en az 15 yıl içerisinde çürüyeceğini düşünmüyorum. Çünkü oyunun araba sürmesi olsun, modları olsun, grafikleri olsun her daim bir oyuncu kitlesi kendisine tutacaktır. Mesela neden hala HL2, L4D2 oyunlar hala oynanıyor? Çünkü yüksek sistem gerektirmiyor ve kendisine bağlı tutuyor.
Anlamıyorsun çünkü anlamak istemiyorsun. Olay sadece arkadaşın GTA5 veya GTA6/7 vs. arasında bir seçim yapmasıyla alakalı. Güncel kalmak isterse secimini ona gore yapar.
Yeni çıkan oyunlar sıkıntılı çıkıyor genelde, çoğu insan eski oyunları oynuyor ve şu an bile 7-8 senelik kartlar iş görüyor. İleride upscaling teknolojileri daha da gelişince emin ol DDR4 sistemler de güncel oyunları oynatacak.