Hocam ekran kartınız nedir?6500 TL vericem hocam. 5800x3D 9000TL şuan minimum. Ben aynı performansı 6500TL'ye almak istiyorum çünkü. Sistemin genelinde ise fiyat farkı 2000TL bile olmayacak.
Hocam ekran kartınız nedir?6500 TL vericem hocam. 5800x3D 9000TL şuan minimum. Ben aynı performansı 6500TL'ye almak istiyorum çünkü. Sistemin genelinde ise fiyat farkı 2000TL bile olmayacak.
RX580 8GB. Arkadaşımda ise 3060 var. aşağı yukarı aynı FPS. Sadece o shader açabiliyor ben açamıyorum ama aynı FPS.Hocam ekran kartınız nedir?
Hocam arkadaşınızın işlemcisi darboğaz yapıyor olabilir mi?RX580 8GB. Arkadaşımda ise 3060 var. aşağı yukarı aynı FPS. Sadece o shader açabiliyor ben açamıyorum ama aynı FPS.
R5 5600 var ondada. Hocam DDR5 AM5 sistemlerde güncel olarak bir problem yok dimi. Forumda yeni çıktı bir sonraki nesili bekleyin v.s demişler bu yılın başında ancak şuan toplanır değil mi?Hocam arkadaşınızın işlemcisi darboğaz yapıyor olabilir mi?
Yerinizde olsam oyunun optimizasyonunun düzelmesini beklerdim, bir de DDR5 sistemde RX 580 kullanmak ne kadar mantıklı bilemiyorum.R5 5600 var ondada. Hocam DDR5 AM5 sistemlerde güncel olarak bir problem yok dimi. Forumda yeni çıktı bir sonraki nesili bekleyin v.s demişler bu yılın başında ancak şuan toplanır değil mi?
Yok bu PC'yi satıyorum hocam sıfırdan toplayacağım. Yeni sisteme 6700XT veya üzeri birşeyler düşünüyorum.Yerinizde olsam oyunun optimizasyonunun düzelmesini beklerdim, bir de DDR5 sistemde RX 580 kullanmak ne kadar mantıklı bilemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.