DDR5 sisteme geçilmeli mi?

Bende aynı durumdaydım 5800x3d aldım ve ikinci el 3090 aldım 5 yıl daha götürür rahat sonra am6 veya am7 gelince değiştirriz

Kartı güncelle.

Bütçe 13K olursa RX 6750 XT var.

DLSS teknolojisi biraz aklımı çeliyor hocam AMD şu an ekran kartında kas gücü bakımından fark atıyor farkındayım ancak

Saf güçten ziyade DLSS3 vermeye çalışan bir ekran kartı. Yine de bütçe yoksa tabii 4060 tercih edilebilir orta seviye bir bilgisayarda sırıtmaz.

DLSS destekli olmayan AAA oyun çok az kaldı zaten benim bildiğim. Rockstar gibi inatçı bir firma bile kullanmaya başladı RDR2'de. Fikrimce uzun vadede daha mantıklı olabilir saf güçten ziyade

DLSS teknolojisi biraz aklımı çeliyor hocam AMD şu an ekran kartında kas gücü bakımından fark atıyor farkındayım ancak.

FSR 3'te gelecek hocam ayrıca DLSS olmayan oyunlarda kas gücü önemli ben olsam ya 4060 Ti yada 6750XT almaya çalışırdım.

FSR 3'te gelecek hocam ayrıca DLSS olmayan oyunlarda kas gücü önemli ben olsam ya 4060 Ti'ya da 6750XT almaya çalışırdım.

2.el 3090 alsın o paraya.

Hem alacağı AMD'lerden daha güçlü olur hem FSR 3 desteğüi olur hem de DLSS 3.5 ile performansına performans katar.

O zaman işlemci değiştirecek.

İşlemcisini değiştirsin bir tane 3090 alsın temiz devam etsin uğraşmaya ne gerek var.

4060 Ti'a göre daha performans alacak keza AMD'lerden de.

Fg eksisi olacak çok da mühim değil 24 GB VRAM ile de VRAM sorunu yaşamayacak bitti.

İşlemcisini değiştirsin bir tane 3090 alsın temiz devam etsin uğraşmaya ne gerek var.

4060 Ti'a göre daha performans alacak keza AMD'lerden de.

Bende açıkçası 0 olarak eski nesil bir kart almam.
Onun yerine ya 2. el ya da yeni nesil alarak paraya kıyarım.

Ayrıca bütcesi yoksa RTX 3090 2.el, işlemci PSU bir 20bine patlar. Ama 5 sene götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…