DDR5'e geçilmeli mi?

seukossse

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben şu anki sistemimi satıp seneye yeni bir sistem almayı dusunuyorum. Elimde 1080p bir monitörüm var. AI'a sorduğumda farkın minimal oldugunu geçmenin mantıksız oldugunu söyledi, ben de kararsız kaldım ne diyorsunuz?

Arkadaşlar merhaba, ben şu anki sistemimi satıp seneye yeni bir sistem almayı dusunuyorum. Elimde 1080p bir monitörüm var. AI'a sorduğumda farkın minimal oldugunu geçmenin mantıksız oldugunu söyledi, ben de kararsız kaldım ne diyorsunuz?
Bence gereksiz bir şey. Çünkü herhangi bir artış falan göremezsiniz. Sistem özelliklerinizi söyler misiniz?

Şu anki sistemim kötü durumda i5 10400F, Gigabyte H510M H, GTX 1650, 1x16 GB RAM, 500 GB SSD.
Hocam bence sisteminiz gayet iyi. Çok iyi diyemem fakat iyi yani. İşlemci falanda iyi ama eski bir işlemci galiba değiştirseniz iyi olur. SSD fazla oyun veya program yüklüyorsanız uzun ömür için 1TB öneririm. 16GB gayet ideal bir RAM fakat Windows'un bazı gereksiz hizmetleri arkada kaynak harcıyor onları da kapatırsanız RAM'ın 1GB veya 1.5GB sizin elinizde kalır diyebilirim.

Hocam bence sisteminiz gayet iyi. Çok iyi diyemem fakat iyi yani. İşlemci falan da iyi ama eski bir işlemci galiba değiştirseniz iyi olur. SSD fazla oyun veya program yüklüyorsanız uzun ömür için 1TB öneririm. 16 GB gayet ideal bir RAM fakat Windows'un bazı gereksiz hizmetleri arkada kaynak harcıyor onları da kapatırsanız RAM'ın 1GB veya 1.5GB sizin elinizde kalır diyebilirim.

Yeni oyunlarda düşük FPS alıyorum hocam işlemci degişirsem anakart da degismem lazım onun yerine direk sistemi satmak daha mantıklı geldi bana bilmiyorum pek ama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı