DDU ayarları en uygun şekilde nasıl olmalı?

Murat34

Megapat
Daha fazla  
Ekran kartı
7900 XTX
İşlemci
7600X
Arkadaşlar forumda sabitlenmiş olarak DDU ayarları var ancak güncel değil ve yeterli bilgi açıkçası bulamadım orada o yüzden konuyu açıyorum.

Ekran kartı AMD, işlemci AMD. Chipset driver falan sorun çıkarmaması için doğru silme işlemi için AMD özel seçenekleri tarafında 1-2-3-4-5 arasında hangilerini silmek gerekiyor?

Diğer ayarlarda sorun var bunu silme derseniz uyarabilirsiniz beni.

Daha önce DDU temizlemesi sonucu formata kadar gitti o yüzden önemli bir konu. Bilgili arkadaşlar tavsiyede bulunursa sevinirim.

Dosya Ekleri

• 1708702173683.png
    1708702173683.png
    64,9 KB · Görüntüleme: 64
Merhaba malesef yine aynı şey oldu driver güncellemesi yaptıktan sonra yeniden başlatmıştım sorun yoktu. Dışarı çıktım geldim bilgisayarı açtım görev yöneticisinde ekran kartı görünmüyor, aygıt yöneticisinde ünlem işareti var.

Aygıt yöneticisinden kaldırdım, donanımları tara dedim ekran kartının ismi geldi ama bir değişiklik yok. Yeniden başlatınca çözülüyor ancak bu sorun. Anlayamadım nasıl düzelteceğimi. Bilgisi olan var mı ?

Aygıt Yöneticisi < Görüntü Bağdaştırıcıları < Özellikler < Sürücü < Sürücüye Geri Dön bu işlemi sağladınız mı ?
Var o ayarı görebiliyorum ama geri dönemiyorum. Şuan araştırdığım kadarıyla yabancı sitelerde cold reboot code error 43 adında çok fazla aynı hatayı alan kişiler var. Çözüm olarak msconfig- hizmetler- windows dışındaki tüm şeyleri kapat yazmışlar. Soğuk başlatmayı yarın yapacağım bakalım umarım çözülür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı