Hocam DDU ile ekran kartını güvenli modda sıfırladım. Yeniden başlattıktan sonra internet bağlantın gitti. Kabloyu takıyorum ama olmuyor. Ayriyeten kulaklığımı da takılı gösteriyor ama ses vermiyor. Nedeni nedir kafayı yedim.
ekran kartını da görmüyor bu
"Hizmetler" kısmında ağ ile ilgili şeyler kapalıysa aç "Uygula" ve "Tamam" diyerek çık ve sistemi yeniden başlat. Düzelmez ise "Genel" sekmesinden "Normal Başlangıç" seçip "Uygula" ve "Tamam" diyerek çık. Sistemi yeniden başlat.
Sol alttaki Windows simgesine bas "CMD" yaz ve sağdan "yönetici olarak çalıştır" seçeneğini seçerek tekrar dene bütün komutları. Çalışmaları için yönetici olarak çalıştırman lazım.
DDU silme işlemini başlatmadan önce yedek alıyor, yedeği kullanarak düzeltebilirsin.
"Bu Bilgisayar > Özellikler > Gelişmiş Sistem Ayarları > Sistem Koruması > Sistem Geri Yükleme"
"Hizmetler" kısmında ağ ile ilgili şeyler kapalıysa aç "uygula" ve "tamam" diyerek çık ve sistemi yeniden başlat. Düzelmez ise "genel" sekmesinden "normal başlangıç" seçip "uygula" ve "tamam" diyerek çık. Sistemi yeniden başlat.
Hocam ilk ağ ile olan şeyleri açtım rest attım düzelmedi sonra diğer dediğinizi yaptım düzeldi çok teşekkür ederim ilginizden dolayı son olarak 1050 Ti kullanıyorun ben Driver'i nereden yükleyeyim?
Bir de DDU ile silince ekran falan böyle kalitesi düştü biraz daha büyük ve sıkışık oldu bu Driver'i yükleyince düzelir mi acaba yoksa farklı bir şey mi yapmam lazım?
Bir de DDU ile silince ekran falan böyle kalitesi düştü biraz daha büyük ve sıkışık oldu bu Driver'i yükleyince düzelir mi acaba yoksa farklı bir şey mi yapmam lazım?