DDU ile sürücü kaldırdıktan sonra bilgisayar yavaş

düşükfpsci

Centipat
Daha fazla  
Merhaba birkaç saat önce DDU ile driverları sıfırlamak gerekti. Yeniden başlayınca PC çok kasıyordu yeni driverları indirme dosyasını düşe kalka açtım. İndirdi ama setupu yapmadım. Açılmasını bekliyorum o kadar bilgisayar yavaş. Ne yapman gerekiyor?

Ekran kartım MX450 ve PC aniden kapandı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam USB yok format niye yapayım.

Çok şükür ddu yu silmemişim bilgisayar çökmeden yapmam gerek
Sistem yedeğiniz varsa sistem geri yükleme yapın..
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam something happaned and your pın isn t available pin ikizi ayarlamak için tıklayın diyor tıklıyorum Microsoft açılıyor kapanıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam aynısı bende de olmuştu bu videodaki 1. Yöntem problemi çözebilir. Olmazsa 2.’yi deneyin.

Hocam şu konuya da bakabilir misiniz?

Çözüldü: Güvenli modla başlatınca pin hatası veriyor | Technopat Sosyal
https://www.technopat.net/sosyal/so...inca-pin-hatasi-veriyor.3472319/post-26324143

Hocam aynısı bende de olmuştu bu videodaki 1. yöntem problemi çözebilir. Olmazsa 2.'yi deneyin.

Hocam aynısı bende de olmuştu bu videodaki 1. yöntem problemi çözebilir. Olmazsa 2.'yi deneyin.

Hocam şu konuya da bakabilir misiniz?

Çözüldü: Güvenli modla başlatınca pin hatası veriyor | Technopat Sosyal.
https://www.technopat.net/sosyal/so...inca-pin-hatasi-veriyor.3472319/post-26324143

Hocam Regedit kısmında yerel disk C açılmıyor.

Bu hatayı alıyorum adminastartor kısmında.
Bu komutun sözdizimi:

Net User password username falan yazıyor
Hocam bir yerdeki bir sorun bunların hepsine sebep oluyor ama hangi çözüm sizin işinize yarayacak bilemedim. Baya farklı yöntemler var denemenizde fayda var.

Bu linkte de 2 tane yöntem var.

Bu hatayı alıyorum adminastartor kısmında.
Bu komutun sözdizimi:

Net user password username falan yazıyor.

Hocam cozdum administartoru ama Regedit sorununu hala cozemedim.

Hocam bir yerdeki bir sorun bunların hepsine sebep oluyor ama hangi çözüm sizin işinize yarayacak bilemedim. Baya farklı yöntemler var denemenizde fayda var.

Bu linkte de 2 tane yöntem var.

Hocam hep güvenli moddan oldu bu sorunlar normal moda pini kaldırıp deneyebilirim

Hocam cozdum administartoru ama Regedit sorununu hala cozemedim.

Hocam hep güvenli moddan oldu bu sorunlar normal moda pini kaldırıp deneyebilirim
Normalde hocam güvenli mod sıkıntılı sürücülerle işleme devam etmeyi engeller daha temiz bir işlem sağlar. Ama sizin durumda normal mod denenebilir. Bilgisayarda önemli şeyler varsa önceliğiniz yedeklemek olsun yine de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı