DDU ile dahili GPU nasıl temiz kurulur?

Undertaker86

Picopat
Katılım
16 Haziran 2023
Mesajlar
225
Çözümler
2
Yer
Diyarbakır
Arkadaşlar hepinize merhaba. DDU kullanımını biliyorum hatta ASUS ROG laptopumda 4 kere ayrık GPU driverını temiz bir şekilde kurdum fakat dahili grafiğin nasıl tekrar kurulacağı ile alakalı sormak istediğim bir şey var. Öncelikle grafik kartını seçtikten sonra Intel'i seçeceğim değil mi? Ve ayrık GPU grafik sürücüsünü önce kaldırmama gerek var mı? Her ikisini de bir kaldırıp tekrar kurarsam sorun olur mu? İşlemcim i9-13980hx laptop CPU ve grafik kartı RTX4080 laptop GPU. Ayrıca sürücüyü tekrar nasıl kuracağım? Şöyle ki Intel'in kendi sayfasındaki sürücüyü önereceksiniz biliyorum fakat bu laptop olduğu için üretici olan ASUS'un kendi resmi ve işlemci için özelleştirilmiş işlemci sürücüsü var. Onu nasıl kuracağım? Merak ettiğim bu.
 
 
teşekkürler fakat bazı sorularımın cevabını burada bulamadım maalesef
 
Intel'in kendi sitesindeki sürücüleri indirip direkt kurabilirsin, kurmadan önce sürücüyü kaldırıyor kendisi zaten. ASUS sitesinde özelleştirilmiş sürücü nedir tam anlamadım ama? Linkini at o sürücü sayfasının.

Bu sayfada g814jz yi seçin ve ardından Windows 11 i seçin. Alttaki graphics sekmesini genişlettiğinizde Intel graphic driver görünmekte zaten ben de onu kurdum.
 
Kurduğun sürücü tarihi 2023/07/27

Intel'in sitesindeki 12/14/2023

Özelleşen bir sürücü yok o sitede.

Ddu ile temizlemeden direkt olarak kurabilir miyim Intel grafik sürücüsünü?
 
DDU ile temizlemeden direkt olarak kurabilir miyim Intel grafik sürücüsünü?

İndir ve kur sadece. Kendisi öncekini kaldırıp son sürücüyü yükleyecektir. DDU kullanmana gerek yok.

DSA indir, her güncelleme geldiğinde güncellersin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı