DDU ile ekran kartı kaldırma

F4TİH

Decapat
Daha fazla  
Meslek
PC işinde uzman
Merhaba arkadaşlar, AMD son 19.12.3 sürümünde sıkıntı yaşıyorum, temiz kurulum yapmak istedim fakat aklıma bir şey takıldı. Şöyle ki DDU son sürümünü başlatıyorum (güvenli modda):
  • GPU #0000 olarak Microsoft Basic Display Adapter'i görüyor.
  • GPU #0001 olarak RX580'i görüyor.
Yine de başlatmalı mıyım acaba kaldırmayı, çünkü display adapteri silerse bana sıkıntı çıkartmaz mı? Yani bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim. İyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu konuda çok bilgim yok fakat yanlış hatırlamıyorsam güvenli moda girmeden yapınız diyorlardı. Yine de tecrübeli arkadaşları beklemekte fayda var

Hocam bu konuda çok bilgim yok fakat yanlış hatırlamıyorsam güvenli moda girmeden yapınız diyorlardı. Yine de tecrübeli arkadaşları beklemekte fayda var
Yok hocam, o konudan eminim güvenli modda başlatması öneriliyor da şu display aklıma takıldı

Sadece ekran kartı sürücüsü silinecektir ve Microsoft Basic Display Adapter kullanılacaktır. Görüntü verir yani makine, sorun olmaz.

Sadece AMD driverı siler.
Yani loglarda Microsoft Display yazması birşeyi değiştirmez diyorsunuz ? Bilirseniz Display Adapter sürücü olmadan Windowsa görüntü aktarımını sağlıyor silerse görüntü alamam

1- Aramaya msconfig yazılır çıkan ekranda önyükleme tıklanarak alt taraftaki güvenli önyükleme işaretlenerek uygula ve tamam dendikten sonra yeniden başlatılır.
2- DDU çalıştırılır.
3- Sağ amblemin altındaki ilk seçenek ekran kartı ikinci seçenek AMD seçilir.
4- Temizledikten sonra yeniden başlatma tıklanır.
5- 4. maddedeki işlem bittiktan sonra aramaya msconfig yazılır çıkan ekranda önyükleme tıklanarak alt taraftaki güvenli önyükleme işareti kaldırılır uygula ve tamam dedikten sonra yeniden başlatılır.

Temizlik tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…