DDU ile eski ekran kartı driver kaldırma

CeziLixx

Centipat
DDU ile eski ekran kartı Driver'ini kaldırmayı biliyorum fakat. Önce yeni aldığım ekran kartını takıp sonramı eski Driver'ları sileyim. Yoksa önce güvenli modda başlatıp eski Driver'ları silip bilgisayarı kapatıp ekran kartını takıp güncel Driver'ları mı kurmalıyım?

asd.PNG

Fotoğraftaki seçeneklerden hangisini kullanmalıyım? Önce ekran kartımı yoksa Driver temizliği mi?

Önce güvenli modda başlatıp eski Driver'ları silip bilgisayarı kapatıp ekran kartını takıp güncel Driver ını kur yanlız yeni ekran kartının driver ını indir internet bağlantını kes öyle yap yoksa windows kendiside internetten driver indirip kurmaya kalka biliyor. Benim başıma geldi daha sonra sorun yaşamıştım.

Önce güvenli modda başlatıp eski Driver'ları silip bilgisayarı kapatıp ekran kartını takıp güncel Driver'ını kur yalnız yeni ekran kartının Driver'ını indir internet bağlantını kes öyle yap yoksa Windows kendiside internetten Driver indirip kurmaya kalka biliyor. Benim başıma geldi daha sonra sorun yaşamıştım.

Yeni konu açmaktansa buradan sorunumu dile getireyim. RAM ile alakalı bir sorun yaşamıştım. D diski hariç C diskine format attım. Windows zaten burada kuruluydu. AMD sitesinden indirip tekrar kurduğumda yüklendi fakat uygulama 10 saniye açık kalıyor sonra kendini kapatıyor. Sağ alt tik olan yerde de göremiyorum. Çalışmıyor kısacası. Ne yapmalıyım? Eski kalıntı dosyalarla alakalı olabilir mi?

Yeni konu açmaktansa buradan sorunumu dile getireyim. RAM ile alakalı bir sorun yaşamıştım. D diski hariç C diskine format attım. Windows zaten burada kuruluydu. AMD sitesinden indirip tekrar kurduğumda yüklendi fakat uygulama 10 saniye açık kalıyor sonra kendini kapatıyor. Sağ alt tik olan yerde de göremiyorum. Çalışmıyor kısacası. Ne yapmalıyım? Eski kalıntı dosyalarla alakalı olabilir mi?

DDU ile sende tamamen silip tekrar yükleyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı