DDU ile sürücüleri temizledim. Normalde de zaten Windows sürümü uyumlu değil, uyumlu grafik donanımı bulunamadı sorunları veriyordu. Aynı sorunlar aynı şekilde devam ediyor. Şimdi de sürücüyü GeForce Experience'den indiriyorum. Yine indir diyor. NVIDIA Control panel de açılmıyor. Batırdım galiba bilgisayarı. Nasıl çözeceğimi bilen var mı?
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
Featuring display management, application, and gaming-specific features, the NVIDIA Control Panel ensures the best overall experience using NVIDIA graphics
Featuring display management, application, and gaming-specific features, the NVIDIA Control Panel ensures the best overall experience using NVIDIA graphics
Son bir kez DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsin. DDU ayarlarından NVIDIA Control Panel'i kaldırma seçeneğini de işaretlersin. Olmazsa bir temiz kurulum yapmakta fayda var.