DDU ile sürücü kaldırdıktan sonra bilgisayar yavaş

düşükfpsci

Centipat
Daha fazla  
Merhaba birkaç saat önce DDU ile driverları sıfırlamak gerekti. Yeniden başlayınca PC çok kasıyordu yeni driverları indirme dosyasını düşe kalka açtım. İndirdi ama setupu yapmadım. Açılmasını bekliyorum o kadar bilgisayar yavaş. Ne yapman gerekiyor?

Ekran kartım MX450 ve PC aniden kapandı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sürücülerin Windows Update ile indirmeyi önleyi açıp yaptınız değil mi? Açmadıysanız o seçeneği açarak, güvenli modu açtıktan sonra DDU ile tekrar kaldırmayı dener misiniz?

Şunu yükleyin sürücüyü sizin için bulacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam tarayıcı açılmıyor çok kasıyor.

Sürücülerin Windows Update ile indirilmesi seçeneğini kapatıp yaptınız değil mi? Açmadıysanız o seçeneği açarak, güvenli modu açtıktan sonra DDU ile tekrar kaldırmayı dener misiniz?
Hocam bilgisayarda sürücü yok

Aslında yuklemistin ama bilgisayar hemen kapanıyor çok kasıyor.

Hocam öyle kasıyoki açılmıyor.
PC'yi ağ ile güvenlii modda açın ve Windows 10 kurulum USB'si hazırlayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam tarayıcı açılmıyor çok kasıyor.

Hocam bilgisayarda sürücü yok
Hocam muhtemelen DDU’da o seçenek kapalı kalmış ve Windows Update kendi sürücü indirmiş. Eğer mümkünse DDU olan flaş bellek takıp işlemi tekrarlabilir misiniz? Fotoğraftaki kısım tikli olmalı. Default olarak kapalı geliyor.

Dosya Ekleri

• IMG_2654.jpeg
    44,5 KB · Görüntüleme: 29

Hocam USB yok format niye yapayım.

Çok şükür ddu yu silmemişim bilgisayar çökmeden yapmam gerek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…