Çözüldü DDU ile sürücü kaldırılınca ekran çözünürlüğü bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yiitpepek

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben DDU programından ekran kartı sürücüsünü sildim ve geri yükledin. Şimdi ekran çözünürlüğünü düzelmiyor.

İşletim sistemi Windows 7.
Ekran kartı AMD.

1624869739011111809277070670777.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüyü kurmanız lazım, kurunca sorun düzelicektir.

Genellikle Windows Güncelleme ile sürücüyü kurulabiliyor ilk bilgisayar açıldığında, fakat düzgün yükleyemeyebiliyor. Dolayısıyla sizin yerinizde olsam baştan başlayıp; DDU işlemini yapmadan önce Windows Güncelleme'yi bir süreliğine durdurun veya askıya alın. DDU işleminizi yapıp yeniden başlatığınızda mevcut ekran kartınızın güncel sürücüsünü kurun ardından tekrar yeniden başlattıktan sonra Windows Güncelleme'yi aktif hale getirin.

Arkadaşlar merhaba. Ben DDU programından ekran kartı sürücüsünü sildim ve geri yükledin. Şimdi ekran çözünürlüğünü düzelmiyor.

İşletim sistemi Windows 7.
Ekran kartı AMD.

Eki Görüntüle 1086604

Verdiğim linkten download now butonuna basarak radeon softwareyi indirin. Çalıştırın. Cihazınızın son güncel ekran kartı driverınızı bulacaktır. Kurulum seçeneklerinde fabrika ayarlarına sıfırlama seçeneğine tik koyun. Kullanıcı ayarlarını sakla seçeneğinin tikini kaldırın. Yükle diyerek yükleyin. Cihazı yeniden başlatmanızı isterse başlatın. Açıldığında yükleme devam edebilir. Bitmişse ekranınız düzelmiştir.

Link : https://www.amd.com/en/support

Saygılarımla

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı