64 Bit benimkisi ve o her 2 programıda indirmeme gerek var mı?
Ekran kartı sürücüsünü kurun. Ekran kartınız nedir?
Verdiğim linkten download Now butonuna basarak Radeon Software'yi indirin. Çalıştırın. Cihazınızın son güncel ekran kartı driverınızı bulacaktır. Kurulum seçeneklerinde fabrika ayarlarına sıfırlama seçeneğine tik koyun. Kullanıcı ayarlarını sakla seçeneğinin tikini kaldırın. Yükle diyerek yükleyin. Cihazı yeniden başlatmanızı isterse başlatın. Açıldığında yükleme devam edebilir. Bitmişse ekranınız düzelmiştir.
Link: https://www.amd.com/en/support
Saygılarımla.
Merhabalar indirme linkini aşağıya bırakıyorum. Amd'nin kendi sitesi. Win10 kaç bitse seçip ona göre indirip kurun.AMD Radeon EAH6570.
Bu uygulamayu sabah indirmeyi denedim ama desteklemiyor demişti.
Bir de DDU ile tekrar ekran kartı sürcüsünü sileyim mi?
Ekran kartının ismi bu olmuş.
Ekran kartımın kimliği:
PCI\VEN_1002&DEV_6759&SUBSYS_04031043&REV_00
Driver indirme linki bulursananız atarsanız ve nasıl kurucağımı anlatırsanız çok sevinirim.
Merhabalar indirme linkini aşağıya bırakıyorum. AMD'nin kendi sitesi. Windows 10 kaç bitse seçip ona göre indirip kurun.
Sayfadan görüntü:
Eki Görüntüle 1086808
Bunlardan hangisini seçiyim ve Windows 7 benim.
Denetim Masası - sistem ve güvenlik - sisteme girin veya bilgisayarım sağ tık özellikler.
Baktığınızda 32 Bit işletim sistemi mi? 64 Bit işletim sistemi mi? Yazıyor buna dikkat edin.
32 bitse 32 Bit sürümleri, 64 bitse 64 Bit sürümleri indirip kurulum sağlayın.
Eki Görüntüle 1086818
64 Bit benimkisi ve o her 2 programıda indirmeme gerek var mı?
Ekran kartınız için en iyisi catalysttir onu indirin başkalarına bulaşmayın çöküyor onlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.