Rehber DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eski sürücüyü bilgisayardan tamamen nasıl kaldırıcam bu programla ? Ekran kartım AMD. Yeni çıkan 15.7 sürücüsünü yüklemek istiyorum.

Son düzenleme:
Eski sürücüyü bilgisayardan tamamen nasıl kaldırıcam bu programla ? Ekran kartım AMD.
Rehberi okursanız nasıl yapacağınız yazılı. Laptop ise ilk olarak İntel'i seçip Anlatımı uygulayacaksınız. Sonra AMD seçip aynısını uygulayacaksınız. Güncel İntel'i yükleyip sonra güncel AMD olanı yükleyeceksiniz. Eğer sadece AMD veya Nvidia varsa hangisi ise seçip yine aynı şekilde Anlatımı uygulayacaksınız.

Masaütü toplama. AMD göstermiyor resimde nVidia gösteriyor. Birde bunu uyguladıktan sonra program ekle kaldır'dan AMD catalyst, yerel disk c'den ve program files'dan AMD klasörlerini silmeye gerek var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amd göstermiyor resimde Nvidia gösteriyor.
Niye bu kadar üşengeçsiniz? İndirip dediklerimi yapın.
Amd catalyst, yerel disk c'den ve program files'dan AMD klasörlerini silmeye gerek var mı ?
Bu zaten oraları sen yapamazsın diye çıkartılmış program yapman gereken dediklerimi yapman sadece.

İndirdim zaten üşengeç değilim. Sadece yanlış birşey yapmak istemiyorum.

@Murat5038 hocam ben eski sürümü kaldırmadan direk yeni sürümü indiriyorum. Özel kurulumdan temiz kurulumu seçiyorum. Kendisi temiz yapıyor. Sorun çıkar mı?

@Murat5038 hocam ben eski sürümü kaldırmadan direk yeni sürümü indiriyorum. Özel kurulumdan temiz kurulumu seçiyorum. Kendisi temiz yapıyor. Sorun çıkar mı?
Aynı görevi görür ancak DDU ile yaparsan daha sağlam olur.

Arkadaşlar ben ddu ile sildim, şuan ne hdmi'den ne de vga'dan goruntu alabiliyorum. Vga'yı anakarta taktım yardım edin acil lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…