Rehber DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onu görüntü sürücülerini kaldırmak için kullanıyodum zaten. Ama madem DDU daha sağlıklı onu kullanırım o halde. Teşekkürler

Hepsini sildim diyelim geri tekrar güncel olarak nasıl indircem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rehberdekilerin aynısını yaptım şuan görüntü alamıyorum diyeceksinki neden driver yüklemedin görüntü yok siyah ekran napcaz şimdi

Not: laptop ve sadece fare imleci gözüküyor

Tamam sorun yok bu işlemi yapmadan önce entegre grafiğe güvenerek yapmıştım güvenimi boşa çıkarmadı şuan bilgisayardan yazıyorum

Ya ben bilinçsizce bunu kullandım da Nvidia dan Intele geçti öncekinin de sürümünü bilmiyorum Nvidia ya geri nasıl dönebilirim program bildiğin yok etti nvidia yı hiç bir yerde bulamadım

@Berat345351 Rehbere uymadan uygularsan veya aracın ne işe yaradığını bilmeden kullanırsan olacağı o.
Araç zaten grafik sürücü kaldırma programı ne yapmasını bekliyordun başka Rehberdeki yeşilleri takip et uygula. İntel ve Nvidia sitelerinden donanımlarına uygun güncel sürücüyü indir. İlk olarak İntel sonra Nvidia sürücüsünü kur.

@Murat5083 Müdürüm kaldırma seçeneklerinde 3. resimdekileri uygulayın demişsiniz. 3. resmin hemen altında 8. hariç hepsini işaretleyin diyor. Şimdi resimdeki gibi mi gözüksün seçenekler yoksa 8. madde hariç hepsi işaretli mi olsun? İşimi şansa bırakmayayım sorayım dedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…