Rehber DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam rehberi en güncel DDU uygulamasına göre yeniden elden geçirirseniz güzel olur.
Yeni görselleri ve yazıları Moderatörlere atarsanız düzenleyecektir.

Merhaba iyi günler @Murat5038 hocam. Yeni güncelleme gelmiş'de hangi seçenekleri uygulayayım ?
Çünkü seçenekler kısmına bazı yeni yazılar eklenmiş.

Seçenekler ve yazılar değiştiğini biliyorum ben istedim üreticiden. Güncelleme sonrası tekrar güncellenecek konu ve DDU o yüzden önceki yazılan ayarlara uymaya çalışın. Çok fark yok zaten.
Hocam DDU ile ekran kartı sürücusü kalkınca görüntu gelmeme gibi bir problem yaşanır mı?
Hocam bende başlatma seçenekleri gelmiyor sizdeki gibi ?

Son düzenleme:
Hocam bende başlatma seçenekleri gelmiyor sizdeki gibi ?
Onları yeni sürümde menüye gizlendi. Bir sonraki sürümlerde eksiklikler var güncellenince rehberi de güncelleyeceğim.
Hocam DDU ile ekran kartı sürücusü kalkınca görüntu gelmeme gibi bir problem yaşanır mı?
Düzgün yaptığınız sürece donanımsal bir sorununuz yoksa sorun oluşmaz.

Bunu yeni kartı taktıktan sonra mı yapacağız yoksa eski kart takılıyken yapıp bilgisayarı kapatıp yeni kartı mı takacağız.

@Murat5038 Hocam yeni güncelleme ile seçenekler kısmında bazı değişikler olmuş. Hangilerini uygulamamız gerekir ? Şimdiden teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…