Rehber DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekran kartı değiştirmeden önce güvenli modda açıp 3.seçeneği ''Temizledikten sonra kapat'' deyip sonra yeni ekran kartını takıp tekrar başlatmamız mı gerekiyor?

Benim ekran kartım NVIDIA 3. fotoğraftaki AMD (12,13,14,15) kısmını işaretlememe gerek var mı? Chipset driverini falan kaldırmak istemiyorum.
Bir de 2. fotoğraftaki uyarı ne anlama geliyor. Şu kırmızı ile yazılan.
Ve son olarak 3. fotoğraftaki 16. seçenek ve yanındaki uyarı ne anlama geliyor.
Bir de garanti olsun diye bu işlemleri yaparken hem 17'yi işaretleyip hem de ethernet bağlantısını keseyim mi?
Ve güvenli moda giripte çıkamama gibi bir olasılık var mı?
Cevaplarsanız çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD (12,13,14,15) kısmını işaretlememe gerek var mı? Chipset driverini falan kaldırmak istemiyorum.
Gerek yok eğer AMD anakart kullanıyorsan.
Bir de 2. fotoğraftaki uyarı ne anlama geliyor. Şu kırmızı ile yazılan.
Ona kafanı takma Windows'a şifre konulduysa veya PİN özelliğini aktif ettiysen onda güvenli modda sıkıntılar olabiliyor onu belirttim orada.
Ve son olarak 3. fotoğraftaki 16. seçenek ve yanındaki uyarı ne anlama geliyor.
İşaretlemeyin dediğim kısım orada açıklamada belirttiğim ve sorduğun 2. resmin karşına gelmesini istiyorsan işaretle diyorum.
Bir de garanti olsun diye bu işlemleri yaparken hem 17'yi işaretleyip hem de ethernet bağlantısını keseyim mi?
Win update yoluyla devamlı ekran kartı güncelliyorsan işaretlemeyin diye uyarmışım. Win update ile güncellemiyorsan işaretlenmesi lazım. Etherneti vs. kapatmana gerek yok.
Ve güvenli moda giripte çıkamama gibi bir olasılık var mı?
Cevaplarsanız çok mutlu olurum.
Var. O yüzden güvenli moda girin diyen yok rehberde Gerekli olduğunda biz diyeceğiz dedik demeden girmeye gerek yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…