DDU ile sürücü nasıl kaldırılır?

Claycon

Hectopat
Ekran kartım LOL'de düşük FPS veriyor. Sorunun yazılımsal olabileceğini düşünüyorum, bu yüzden DDU ile sürücüleri kaldırmak istiyorum fakat DDU şu anda kullandığım sürücüye dokunmayıp sadece eski sürücülerimi kaldırıyor yoksa şu anda kullanılan güncel sürücüm (Radeon 19.12.2) dahil bütün sürücülerimi kaldırıyor anlamadım. Güncel kullandığım Radeon 19.12.2 sürücüsünü kaldırmıyorsa eğer bu sürücüyü nasıl kaldırabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartım LOL'de düşük FPS veriyor. Sorunun yazılımsal olabileceğini düşünüyorum, bu yüzden DDU ile sürücüleri kaldırmak istiyorum fakat DDU şu anda kullandığım sürücüye dokunmayıp sadece eski sürücülerimi kaldırıyor yoksa şu anda kullanılan güncel sürücüm (Radeon 19.12.2) dahil bütün sürücülerimi kaldırıyor anlamadım. Güncel kullandığım Radeon 19.12.2 sürücüsünü kaldırmıyorsa eğer bu sürücüyü nasıl kaldırabilirim?
Durumu sana şöyle anlatayım. Şuan senin bilgisayarında 19.12.2 var ise eski sürümler zaten kaldırılmıştır. Güncelleme yapılırken önce eski sürücü kaldırılır sonrasında yeni sürücü kurulur. Forumda zaten DDU'nun nasıl kullanılacağı hakkında detaylı bir konu mevcut onu inceleyebilirsin.

Bilgisayarınızı güvenli modda başlatıp. DDU ile AMD'yi seçip kaldırmanız yeterli olacaktır. Otomatik yeniden başlatacak ve sürücünüz kalkacak. Daha sonrasında 20.1.3 yüklemenizi öneririm.

Bilgisayarınızı güvenli modda başlatıp. DDU ile AMD'yi seçip kaldırmanız yeterli olacaktır. Otomatik yeniden başlatacak ve sürücünüz kalkacak. Daha sonrasında 20.1.3 yüklemenizi öneririm.
20.1.3 en son çıkan sürüm, yanılmıyorsam opsiyonel olarak sunuluyor recommender olarak değil hata bug oranı çok yüksek olmaz mı ?

Anladım 20.1.3 sürücüsünü tercih etmeliyim o zaman. Biraz önce güvenli moda geçip sürücüyü kaldırmayı denedim, DDU yüklü olduğu klasörde yoktu ayrıca internet ses vs. hiçbirşeyde yoktu. Güvenli modda yapmazsam bir sorun olurmu ve interneti kesip mi sürücüyü kaldırmalıyım? sanırım DDU nun gelişmiş arayüzünde güncelleme almamı önleyen bir seçenek var o yüzden interneti kapatmasam da olur sanırım?
Sorun çözülmüştür.

Çözüm: DDU indirildiği klasörden çıkartılıp masaüstüne taşındığında hata vererek çalıştırılmıyor bu yüzden bilgisayarı güvenli modda başlatıp DDU'nun indirildiği klasör içerisinden çalıştırılması gerekiyor. Program çalıştıktan sonra gerekli seçenekleri seçip işlemi başlatıyorsunuz. İşlem bitince şuanda kullanılan sürücü dahil tüm sürücüler siliniyor ve bilgisayar yeniden başlatılıyor. Yeniden başlatıldıktan sonrada ise güvenli moddan çıkış yapmış oluyorsunuz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı