thetigeraswittmann
Hectopat
Detaylar ekteki resimde. Ben sorduğumda CS'yi 80-90 FPS açtığını GTA V de iyi grafiklerle oynatıyor dedi. Dediği gibi oynatır mı?
Detaylar ekteki resimde. Ben sorduğumda CS'yi 80-90 FPS açtığını GTA V de iyi grafiklerle oynatıyor dedi. Dediği gibi oynatır mı?
Eki Görüntüle 2625189
Kaç bin diyor.
Eki Görüntüle 2625189
5 bin.
4-5 bine verirse alınabilir belki ama GTA V çerez oyunu zaten artık. HD 5570 bile oynatıyordu 35 40 FPS bile olsa. Ama dediğim gibi 4 bine belki alınabilir. Sadece demek istediğim yeni oyunlardan beklentiniz olmasın, zaten RAM 8 GB miş. Windows kendisi 4 kullanıyor. 8'lik yetmez artık, en az 16 gerek. Bu arada hafızası da yok denecek kadar az. 1-2 oyundan başka indiremezsin.
Gayet makbul ama almadan önce bilgisayardan anlayan veya bilgisayarciya götür testlerini yapsın yanina 16 GB RAM eklersen AAA oyunları değil de düşük orta oynatır eğer istersen termal macun soğutucu onereyim ter tertemiz olsun.
Teşekkür ederim peki kendim ekstra olarak RAM ekleyebilir miyim ve kaçlık RAM takabilirim.
Teşekkür ederim peki kendim ekstra olarak RAM ekleyebilir miyim ve kaçlık RAM takabilirim.
Evet önerirseniz çok iyi olur.
16 GB'ya kadar destekliyor.
Bütçeniz nedir toplam olarak.
Net bir sayı veremem ama bu kasayı aldıktan sonra RAM ekleyeceğim uygun fiyatlı olursa iyi olur.
Gayet güzel fiyat, alınır.5 bin.
RAM ve uygun fiyat kelimeleri birkaç sene boyunca yan yana gelemeyecek gibi.Net bir sayı veremem ama bu kasayı aldıktan sonra RAM ekleyeceğim uygun fiyatlı olursa iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.