Çözüldü DDU işlemi kaç saat sürüyor?

• Konuyu başlatan NyHx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 292
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NyHx

Yoctopat
Daha fazla  
DDU sırasında işlem takılı kaldı. Bilgisayarı yeniden başlarsam daha kötü sonuçlar elde eder miyim?

Çözüm
Yeniden başlatmayı deneyin ve DDU işlemini tekrar yapin. Eğer tekrar aynı takılma sorunu yaşarsanız, bilgisayarı güvenli modda başlatarak DDU'yu çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Güvenli modda, daha az işlem çalıştığı için DDU'nun düzgün çalışması daha olasıdır.
DDU sırasında işlem takılı kaldı. Bilgisayarı yeniden başlarsam daha kötü sonuçlar elde eder miyim?

DDU bu driver kaldırdığımız DDU değil mi?

Yeniden başlatmayı deneyin ve DDU işlemini tekrar yapin. Eğer tekrar aynı takılma sorunu yaşarsanız, bilgisayarı güvenli modda başlatarak DDU'yu çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Güvenli modda, daha az işlem çalıştığı için DDU'nun düzgün çalışması daha olasıdır.

Çözüm
Herhangi bir zarar verirse diye biraz tedirginim

Herhangi bir zarar verirse diye biraz tedirginim.

Takılı kaldıysa mecburen böyle yapmalısınız tekrar güvenli modda açıp kaldırmanız lazım sorun olacak olursa şimdiye olmuştur zaten.

Yazılım olarak zarar verecek, ama donanımsal değil.
Teşekkür ederim işe yaradı ama birkaç kere yazılımsal olarak sıkıntı yaşadım ekranda yırtılmalar bölünmeler felan oldu birkaç kere kapatıp açtım yeniden başlattım şuanda herhangi bir sorun yok hatta FPS olarak iyileşmeler de düzeldi yardım eden herkese teşekkür ederim iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…