Çözüldü DDU "Method Not Found" Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Rheago3

Centipat
Herkese merhabalar, benim sorunum DDU. Bugün ekran kartımı güncellerken monitör bir anda kapandı fakat arkada bilgisayar çalışmaya devam ediyordu. Yani izlediğim YouTube videosunu "space" tuşuna basarak açıp kapatabiliyordum. Bir an bir panik yaptım ve bilgisayarı kısayol tuşlarından kapattım. Ardından bilgisayarı yeniden açtığımda gördüğüm karşısında adeta şok oldum. Bilgisayarımın çözünürlüğü normalde 1440x900 olmasına rağmen kendini 600x800'e ayarlamış ve aşırı bir şekilde yavaşlamıştı. Hemen güncelleme için NVIDIA'nın kendi sitesinden indirdiğim Driver'ı yeniden kurmaya başladım. Güncellerken Windows bana " yazılımın kimliği belirsiz" gibi bir mesaj gönderdi ve bana 2 seçenek sundu. 1-) yüklemeyi iptal et. 2-)yüklemeye devam et. (Kısa kısa yazıyorum). Ben 2. seçeneği seçtim ve güncelleştirmeye devam ettim. Ardından programı yüklerken başarısız olduğu ile ilgili bir mesaj daha aldım. Ben iyice panikledim. İnternetten araştırırken DDU'ya rastladım. Programı indirdim bilgisayarımı gizli moda aldım ve programı açıp kullanmaya çalıştım. Her şey çok iyi gidiyordu sonunda çözdüm diye düşünüyordum fakat sonra DDU'dan şu hata mesajını aldım. "Method Not Found int32.system.runtime.interopservices.marshal.sizeof(DN)" hatası veriyor. Geçmişte açılan konulara baktım fakat bir türlü çözüm bulamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler (işletim sistemi Windows 7 Ultimate 64 Bit).

Bunu yükle dene.

Bunu yükle dene.

Yarın deniycem umarım işe yarar. Şimdiden teşekkürler...
Bunu yükle dene.

Dostum verdiğin bağlantıdan indirdim. NDP461-KB31024... Tarzı bir şey indi şimdi benim bunu açıp kurmam falan mı lazım yoksa direkt gidip DDU'yu kullanmam mı lazım. Rica ediyorum yardımcı olur musun?

Son düzenleme:
Süs olsun diye indirmedin herhalde kurman gerekli.

Kurarken şu hatayı alıyorum " net Framework 4.6.1 bu işletim sisteminde desteklenmiyor". Ne yapmam lazım kendi işletim sistemine uygun olanı nasıl bulcam? Ve ayrıca Dxdiag'dan baktığımda ekran kartım yok olarak gözüküyor. " Ürün adı: Yok WHQL: Yok" gibi. Dostum seni yoruyorum ama kusura bakma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı