Bugün bilgisayarımda 3-4 kez hata raporu gibi bir bildirim geldi. Geri bildirim yaptım fakat araştırmalarıma göre DDU ile silin WHQL yükleyin tarzında bir şeyler gördüm. Bana bunu açıklayabilecek birileri var mı? Nedir bu DDU ve WHQL yani ne işe yarıyorlar. Sistemdeki hatayı gidermeme yarıyorlarsa da bunu nasıl yapacağım? Sanırım sürücü silme yazılımı falanmış fakat sürücüyü sildikten sonra nasıl kuruluyor vs. bu tarz şeyleri pek bilmiyorum. Ne tavsiye edersiniz?
DDU ile Intel, NVIDIA ve AMD ekran kartı sürücülerini sisteminizden tamamen kaldırabilirsiniz. Kullanım rehberi: DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Tavsiye edilen kullanım: İnternet bağlantınızı kesmeli ya da...
DDU yanlış hatırlamıyor isem (Display Driver Uninstaller) idi. Bu yazılım sayesinde driverınızı kaldırabilirsiniz. WHQL ise herhalde kararlı driverdi. Yani önerilendi. Ekran kartınız ne bilmiyorum ama AMD'nin kendi sitesinden driver indirirken bir sürümde WHQL diye yazar, Nvidia için bir şey diyemem ne yazık ki.