- Makaleler
- 8
Ekran kartını değiştirdim. DDU’yu normal modda çalıştırdım ve Driver'i sildim. Herhangi bir hata vermedi. Güvenli mod öneriyorlar. Herhangi bir problem yaşar mıyım? FPS düşmesi vb.
Ekran kartını değiştirdim. DDU’yu normal modda çalıştırdım ve Driver'i sildim. Herhangi bir hata vermedi. Güvenli mod öneriyorlar. Herhangi bir problem yaşar mıyım? FPS düşmesi vb.
Fps değerlerine bakmadım daha. Bir sorun çıkarsa güvenli modda silip tekrar yüklesem olur mu?Bilemiyorum önermiyorlar sıkıntı çıkmadıysa sorun yok gibi.
FPS değerlerini kontrol edin anormal bir durum olursa her zaman yardımcı olacak arkadaşlar var.Fps değerlerine bakmadım daha. Bir sorun çıkarsa güvenli modda silip tekrar yüklesem olur mu?
Yapabilirsiniz de FPS'i etkileyecek bir şey değil. Farklı bir sorun olursa bahsettiğin şekilde yaparsın.FPS değerlerine bakmadım daha. Bir sorun çıkarsa güvenli modda silip tekrar yüklesem olur mu?
Akşam kontrol edeceğim değerleri.FPS değerlerini kontrol edin anormal bir durum olursa herzaman yardımcı olacak arkadaşlar var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.