Dead by Daylight alınır mı?

Steam'da indirimde, alayım mı? Güzel bir oyun mudur? Arkadaşım yok :( tek başıma rastgele elemanlarla oynasam sarar mı?

Reis arkadaslarla acayip saran bir oyun. Ben 50 kusure almistim. Arkadas olmayinca cok sarmiyor ne yalan soyleyeyim. Su an bu fiyati da hak eden bir oyun oldugunu dusunmemekteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'da indirimde, alayım mı? Güzel bir oyun mudur? Arkadaşım yok :( tek başıma rastgele elemanlarla oynasam sarar mı?

Oyunu aldıysanız Steam ID verin beraber oynayalım.

Reis arkadaslarla acayip saran bir oyun ben 50 kusure almistim. Arkadas olmayinca cok sarmiyor ne yalan soyleyeyim. Şu an bu fiyatı da hak eden bir oyun oldugunu dusunmemekteyim.

Steam ID verin hocam beraber girelim tek başına pek eğlencesi olmuyor.

Reis arkadaslarla acayip saran bir oyun ben 50 kusure almistim. Arkadas olmayinca cok sarmiyor ne yalan soyleyeyim. Şu an bu fiyatı da hak eden bir oyun oldugunu dusunmemektey.

Oyunu aldıysanız Steam ID verin beraber oynayalım.

Steam ID verin hocam beraber girelim tek başına pek eğlencesi olmuyor.

Hocam onun yerini para koyup Forza aldım. Şimdi de Assetto Corsa 1 dolar olmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
1200 küsür saatim var fakat hem tek başına oynaması kesinlikle zevkli değil hem de artık eski tadı vermiyor bence. (Katil oynamak da bir yere kadar sarıyor "bence")

Dead by Daylight eğer türünü seviyorsan çok eğlenceli bir oyundur. Arkadaş gerekmez. Başkalarıyla oynamak da sarıyor. Survivor ağırlıklı veya katil ağırlıklı olacak şekilde oynayabilirsin. Bu oyunda arkadaş sadece oyunu daha eğlenceli yapıyor. Mutlaka arkadaşla oynayacaksın diye bir şart yok ve tek başına da büyük keyif alırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı