Dead by Daylight alınır mı?

RuhÇiçeğiSett

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 9300H GTX1650 16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Merhaba, iyi sosyaller. Oyunu ilk defa alacağım. Düz oyun 6 dolar FNAF paketiyle 8 dolar ağır bir FNAF fanı olduğum için almayı düşünüyorum. Yaklaşık 370 TL falan yapıyor. Sizce değer mi?

Ortalama 1000 saatim var şimdi sana biraz bahsedeyim.
Oyunun rank sistemi berbat bir maça giriyorsun katil olarak karşina gelen kurbanlara hasar bile veremiyorsun ya da saçma sapan oyuna yeni başlamış kişilerle eslestiriyor (yeni baslayanlara lafım yok en yüksek rankla orayı nasıl eslestiriyor anlamıyorum)
Oyun başta çok güzel geliyor falan sonra perk açmak istiyorsun fakat fark ediyorsun ki oyundaki çoğu güzel, sağlam perk DLC paketlerinde karakterlerde e oyunda içine çekti tabii alıyorsun hemen sağ olsun yapimcilarda eksik olmasın diye saçma sapan karakterler getiriyor oyuna. Katil kurban dengesi yok kurbanlar iyiyse katil direk kaybediyor maçı, katillerdede denge yok bazı katiller o kadar güçlüki oyunun temasını ve ana konusunu bozuyor çünkü duvarlardan geçip saçma sapan vuruşlar atıyorlar.
Bence oyuna beraber baslayabilecegin bir arkadaşın varsa alabilirsin fakat tek başına emin ol iskence gibi bir oyun oluyor başlarda, kovalamaca gerilim seviyorsan alinabilir.

Oyunun rank sistemi berbat bir maça giriyorsun katil olarak karşina gelen kurbanlara hasar bile veremiyorsun ya da saçma sapan oyuna yeni başlamış kişilerle eslestiriyor (yeni baslayanlara lafım yok en yüksek rankla orayı nasıl eslestiriyor anlamıyorum)

Karakterlerinin MMR'ları var hocam. Win aldıkça kill aldıkça MMR yükseliyor ve ona göre rakip atıyor. Başta kolay rakip kazandıkça zor rakip atma sebebi bu.

Mesajın gerisine de katılmıyorum. Çok güçlü katil veya çok güçlü survivor değil güzel oynayan katil veya güzel oynayan survivor olarak anlatmak isteyebiliriniz.

Oyun başta çok güzel geliyor falan sonra perk açmak istiyorsun fakat fark ediyorsun ki oyundaki çoğu güzel, sağlam perk DLC paketlerinde karakterlerde e oyunda içine çekti tabii alıyorsun hemen sağ olsun yapimcilarda eksik olmasın diye saçma sapan karakterler getiriyor oyuna.

DLC almadan da yapabileceğiniz güçlü Build'ler var ama DLC'lerde güzel perkler var evet.

Karakterlerinin MMR'ları var hocam. Win aldıkça kill aldıkça MMR yükseliyor ve ona göre rakip atıyor. Başta kolay rakip kazandıkça zor rakip atma sebebi bu.

Mesajın gerisine de katılmıyorum. Çok güçlü katil veya çok güçlü survivor değil güzel oynayan katil veya güzel oynayan survivor olarak anlatmak isteyebiliriniz.

DLC almadan da yapabileceğiniz güçlü Build'ler var ama DLC'lerde güzel perkler var evet.

Onca saatime rağmen MMR dengesine asla denk gelmedim her zaman bir maç güzel geçerken diğer maç berbat geçiyor. Ayrıca oyunun temel yapısını bozan birçok katil var, oyuna düşman değilim yanlış anlamayın 2017 de izlemeye başlayıp geçen aylara kadar çok aktif oynuyordum fakat oyun artık eski kalitesinde değil.
Sırf getirmiş olmak için saçma sapan katiller üretiyorlar, mesela kafatası taciri oyunun en anlamsız, saçma güncellemesi Kaneki'nin her yerden hasar verebilmesi, tabii ki tercih meselesi sizin tercihinize ve fikrinize saygım sonsuz, ama bence artık bu oyuna bu para verilmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı