mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 15 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar haftalardır nu hata yüzünden oyuna giremiyorum ya bu hatayı veriyor ya da RTM hatası veriyor nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2023
Arkadaşlar haftalardır nu hata yüzünden oyuna giremiyorum ya bu hatayı veriyor ya da RTM hatası veriyor nasıl çözebilirim?
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.976 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #2 Dead by Daylight başlatma hatası veya RTM hatası genellikle oyun dosyalarındaki bir sorundan kaynaklanır. Oyunun dosyalarını doğrulayın. Artı 0 Eksi
Dead by Daylight başlatma hatası veya RTM hatası genellikle oyun dosyalarındaki bir sorundan kaynaklanır. Oyunun dosyalarını doğrulayın.
KS KS mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 15 Nisan 2023 #3 LinusFenrir dedi: Dead by Daylight başlatma hatası veya RTM hatası genellikle oyun dosyalarındaki bir sorundan kaynaklanır. Oyunun dosyalarını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğruladım, bir sorun çıkmadı ancak hala aynı hatayı veriyor. Bir kere girebildim sonra bilinmeyen hata dedi buraya attı şuanda da bu hatayı veriyor çıldırtır bu oyun insanı. Son düzenleme: 15 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
LinusFenrir dedi: Dead by Daylight başlatma hatası veya RTM hatası genellikle oyun dosyalarındaki bir sorundan kaynaklanır. Oyunun dosyalarını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğruladım, bir sorun çıkmadı ancak hala aynı hatayı veriyor. Bir kere girebildim sonra bilinmeyen hata dedi buraya attı şuanda da bu hatayı veriyor çıldırtır bu oyun insanı.