Dead by Daylight hangi platformdan alınmalı?

Quarins

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus prime b450 m k-II ,ryzen 5 3500x , sapphire pulse rx 570 , silicon power turbine 2x8 ram ,GB-L05B kasa kodu ,550w psu
Dead by Daylight oyununu almak istiyorum fakat hangi platformdan alacağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz? Microsoft Store da 16 lira olarak gözüküyor Steam de 170 lira. Ne yapayım?

1.PNG

2.PNG

3.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Dead by Daylight oyununu almak istiyorum fakat hangi platformdan alacağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz? Microsoft Store da 16 lira olarak gözüküyor Steam de 170 lira. Ne yapayım?

Eki Görüntüle 2019859

Eki Görüntüle 2019860

Eki Görüntüle 2019861
Ben her oyunun Steam'den alınmasının taraftarıyım çünkü o oyunun atölyesidir, pazarıdır, tartışmalarıdır baya bir özelliği mevcut. Fakat Steam'de pahalıysa veya yoksa en ucuz yerden al bence.

Cross platform mobil versiyon hariç neredeyse tüm platformları destekliyor Nintendo Switch bile. Her neyse oyuna para yatıracaksanız kesinlikle Microsoft Store'dan alın çünkü DLC'ler kat kat daha ucuz mesela hatırladığım kadarıyla 500 Hücre Steam'de 39.50 TL iken Microsoft Store'da muhtemelen 8 TL idi.
Enesssozturk'ün dediği gibi tartışma sohbet gibi şeyler istiyorsanız Steam'den alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı