Arkadaşlar oyunu ilk defa indirdim oyuna girerken şöyle bir sorunla karşılaştım "initializition error.The Game has initialized incorrectly and may not Save your Game properly. Restarting your Game may Resolve the problem" yazmış, altına da Player ID: Buraya da bir ID yazmış. "Press here to display your cloudıd." yazıyordu.
Bende yönetici olarak çalıştırdığımda Steam Offline diyor nasıl çözeceğim bu sorunu.
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Nasıl yapacağınızın linkini aşağıya koyuyorum.
Arkadaşlar Dead by Daylight'ı eskiden oynuyordum ve bir sürü DLC ile perklerim açıktı, kısaca emeğim vardı. Fakat oyuna bir süre ara verdikten sonra oynamaya çalıştığımda bu hatayı aldım. Oyun açılınca şu hatayı veriyor: Inıtıalızatıon error. The Game has initialized incorrectly and may not...
Ben Epic Games'ten indirdim Epic Games'de yönetici olarak çalıştıramıyorsun denedim lütfen sorunu çözün oyunu iki kere silip tekrar yükledim olmadı Google de de sorunun çözümü yok.
Evet çözdüm çözdümü şu: 2 adımlı çözüm uyguladım hemen sonuç aldım adım 1- En önemlisi yeni internet değiştirmiştim meğer güvenli internet adı altında bir şey varmış onu kapattırdım ve interneti kapatıp 10 dk kadar bekledim adım 2 - İnternet arayüzünden kendime nac portu oluşturdum ve oyunu silip tekrar yükledim düzeldi hemen aynı gün. Umarım işine yarar yardımım dokunur
Evet çözdüm çözdümü şu: 2 adımlı çözüm uyguladım hemen sonuç aldım adım 1- En önemlisi yeni internet değiştirmiştim meğer güvenli internet adı altında bir şey varmış onu kapattırdım ve interneti kapatıp 10 dk kadar bekledim adım 2 - İnternet arayüzünden kendime nac portu oluşturdum ve oyunu silip tekrar yükledim düzeldi hemen aynı gün. Umarım işine yarar yardımım dokunur
Ben Epic Games'ten indirdim Epic Games'de yönetici olarak çalıştıramıyorsun denedim lütfen sorunu çözün oyunu iki kere silip tekrar yükledim olmadı Google de de sorunun çözümü yok.
Ben Epic Games'ten indirdim Epic Games'te yönetici olarak çalıştıramıyorsun denedim lütfen sorunu çözün oyunu iki kere silip tekrar yükledim olmadı Google de de sorunun çözümü yok.